Vaikka kesä olisi ohi, on bikinisesonki aina ajankohtainen. Alennetut bikinit jatkavat hellehuumaa uimahallin puolella tai syksyn synkimpään ajankohtaan varatulla, piristävällä etelän lomalla. Alesta saatat löytää huikean huokeaan hintaan juuri ne unelmabikinit, joista olet haaveillut jo pitkään.

Alennetut bikinit ympärivuotiseen käyttöön

Aktiivisille uintiharrastajile eivät käy mitkä tahansa bikinit edes silloin kun kyseessä on alennetut bikinit. He kaipaavat uima-asultaan mukavan ja mutkattoman muotoilun lisäksi hyvää tukea ja nopeaa kuivuvuutta. Uusien uimapuku-teknologioiden ansiosta yhä useammat bikinit kuivuvat välittömästi, hengittävät hyvin ja auttavat jopa parempiin uintituloksiin. UV-suojatut ja kloorivettä kestävät käsittelyt pitävät bikinisi upeina kesät talvet.

Sporttisessa bikinisetissä luonnistuu uinnin lisäksi nopeatempoinen rantalenttis kuumina kesäpäivinä. Jos kaipaat matsiisi hiukan naisellisempaa otetta, voi halterneck-leikkaus olla yhtä tukeva kuin sporttiversio, mutta se antaa kaipaamaasi nostetta dekolteelle. Alennetut bikinit push-up-kupeilla ovat sesongista toiseen kestävä suosikki. Samoin kaarituetut mallit lukuisine eri kiinnityksineen ja olkainvaihtoehtoineen. Mix and match -tyyliset shortsiasut antavat vaihtaa yläosaa huolettomasti alaosan pysyessä bikiniasusta toiseen luottohousuina.

Alennetut bikinit voivat toimia jopa inspiraationa seuraavan matkan tai kesäloman suunnittelussa. Kirjavakuosiset bikinit trooppisine väreineen vievät helposti mietteet pois arjesta ja eksoottisten merien ja rantojen ääreen. Näet itsesi jo palvomassa aurinkoa narubikineiden ja lappuyläosan peittäessä vain auringolle herkimmät alueet tai tunnet kuinka lämmin tuuli puhaltaa ison maksihameen helmaa edetessäsi kohti auringonlaskua bandeua-bikineihin pukeutuneena ja asuun täydellisesti sopivassa korupaljoudessa ja sandaaleissa.

Yhdistät helposti