Farkku on ollut jo vuosia yksi trendikkäimmistä materiaaleista ja sen suosion myötä farkkutytön ei ole enää pitkään aikaan tarvinnut tyytyä vain farkkukankaasta valmistettuihin housuihin. Tästä särmikkäästä materiaalista valmistetaan nykypäivänä mitä moninaisimpia tuotteita, kuten myös trendikkäitä farkkumekkoja. Jokaisen naisen ja tytön vaatekaapista tulisi löytyä edes yksi farkkumekko, sillä se tarjoaa naisellisen, mutta rennon vaihtoehdon päivän lookiin.

Alennetut farkkumekot tarjoavat rentoa muotia jokaiseen päivään

Alennetut farkkumekot tuovat vaatekaappiisi särmikästä street-tyyliä pehmeällä twistillä. Denim mielletään materiaalina karheaksi, vaikkakin nykyisin denim-kankaat saattavat lähennellä silkkistä sileyttä. Kuitenkin lookiltaan farkku mielletään aina jollain tapaa karheaksi ja särmikkääksi, joka osaltaan tuokin siihen omaa mielenkiintoaan. Valitse vaatekaappiisi useampi malli farkkumekkojen joukosta, niin voit olla varma, että löydät oikean mekon kaikkiin tilanteisiin. Valitsemalla farkkumekon juhlaan, saat asuun säihkettä käyttämällä asusteissa kimalletta ja metallinhohtoa. Vastakohdista muodostuu usein upeimpia asukokonaisuuksia ja farkku onkin erinomainen materiaali vastakohdilla leikittelyyn.

Erilaiset leikkaukset vaihtelevat suuresti ja voivat luoda farkkumekolle esimerkiksi tyylikkään kotelomekon ulkomuodon tai yltiöpäisen rennon heinäpelloilta tuoksuvan farkkuhaalarimaisen muodon. Klassinen keskisininen denim on ehdottomasti farkkumekkojenkin suosituin väri, mutta jotain erilaista haluavalle löytyy myös muita vaihtoehtoja, kuten dramaattista mustaa tai kuviollista farkkua. Alennetut farkkumekot tarjoavat laajan kirjon upeita malleja, joihin tuot helposti omaa, persoonallista tyyliäsi lisäämällä uniikkeja asusteita.

Alennetut farkkumekot tarjoavat malleja joka lähtöön, niin paitapuseromaisesta boyfriend-tyylisestä väljästä mallista kurveja nuolevaan bilemekkoon. Rouheat taskut tuovat mekkoon vivahteita country-lavoilta, kun taas kaikista yksityiskohdista riisutut mallit jättävät tilaa leikitteleville asusteille. Kellohelmainen denim-mekko tuo tyttömäiseen tyyliin juuri sopivasti rouheutta, jolloin voit korostaa lookia punaisilla huulilla ja peep toe -avokkailla.

Yhdistele ja sekoita