Vaatteet

Naisten alennetut farkut

Koko
Merkki
Hinta
Väri
Pituus
Lisää kokoja
5932 tuotetta
Lajittelu :
Sivu 1/71

Kivan hintaista huippumuotia näkyvissä! Nyt kannattaa testata naisten alennetut farkut, joissa on denimin kirjoa kerrakseen. Etsi omasi huippumerkkien joukosta perehtymällä lahkeiden leveyksiin, vyötäröiden korkeuksiin ja tietenkin myös upeiden pesujen paljouteen!

Rakastatko vain sitä yhtä ja oikeaa naisellista farkkutyyliä vai nautitko farmareissakin virkistävästä vaihtelusta? Innostaisiko sinua vaikkapa huoleton relaxed fit? Rennosti istuvat farmarit on bongattu myös kaupungilla kiitävän Keira Knightleyn yllä. Liittäisitkö itsekin niihin ronskin pipon ja väljän nahkatakin? Tosin tämän näyttelijättären jalassa on nähty sekä kapeaa että huikean leveääkin lahjetta! Jos tahdot huomattavaa muutosta kapealahkeiseen toimistotyyliin, muista myös flared jeans! Ne ovat 70-luvun armollinen lahja huipputrendejä seuraavalle farkkukansalle! Totta kai toimistoon käyvät edelleen myös farkkulegginsit ja kaunis pitkä tunika.

Alennetut farkut maustavat asusi tilanteesta toiseen

Alennetut farkut sisältävät muodikkaita lahkeen pituuksia, jotka vaihtelevat lyhyistä vajaamittaisiin ja täyspitkiin. Viehättävätkö kurittoman tytön rohkeasti revityt merkkifarkut? Kyllähän revityissä pinnoissa on myös hillitympää ilmettä, jos tahdot vähentää räväkkyyttä. Nyöritykset, kirjailut ja metallisten nappien rohkeat rivistöt eivät jää huomiotta. Omaperäiset kuositkin saavat katseita. Farmareiden pesut ovat monipuolinen luovuuden ilmentymä, mutta pesuttomatkin farmarit ovat kirineet huippumuodin kärkipaikoille.

Naisten alennetut farkut ovat klassisten sinisuosikkien lisäksi myös värikkäitä! Voit sovittaa merkkifarkkujasi vaikka upean bomber-takin väritykseen. Joukossa on heleitä tehovärejä sekä pehmeäksi murrettuja maanläheisiä värisävyjä. Pitäisitkö herkistä pastelliväreistä erityisesti tummien sävyjen seurana vai tahdotko koko asun eteerisen vaaleana?

Pue alennetut farkut osaksi hienostunutta tyyliä! Feminiininen denimtyyli syntyy vajaamittaisista housuista ja korollisista kengistä. Olisivatko kaksiväriset avokkaat ja niihin sopiva ostoskassi elegantin katutyylisi toivottuja tehosteita? Myös olkalaukun ja nauhakenkien yhtenäinen hopeanhohto antavat arkiselle farkkutyylille aistikkaan vivahteen!

Yhdistät helposti