Tärkeät juhlat tulossa, mutta vaatekaapista ei löydy mielekästä juhla-asua? Juhlava tunne syntyy pukeutumisesta - on ihanaa pukea ensimmäistä kertaa uusi, upean näköinen ja täydellisesti istuva juhlamekko ylleen sekä viimesteillä tyyli kuumalla kampauksella ja juhlavalla meikillä. Kun peilistä vastaan katsoo täydellisen upea ilmestys, tuntuu olo itsevarmalta ja saat juhlahumusta kaiken irti!

Nyt on sinun aikasi säihkyä! Toinen toistaan upeammat juhlamekot odottavat löytäjäänsä eri väreissä ja malleissa! Pukeudu elegantisti pitkään, kauniisti laskeutuvaan mekkoon, josta astetta kuumemman tekee jalan tyylikkäästi paljastava halkio. Tuo naiselliset kurvisi rohkeasti esiin vartalonmyöteisessä pikkumustassa. Häihin, ristiäisiin ja muihin perhejuhliin sopivat esimerkiksi kellohelmaiset tai perinteisesti leikatut, polvimittaiset juhlamekot, joiden vaihtelevista kuoseista jokainen löytää mieluisensa - pidätkö romanttisista kukkakuvioista tai iloisista raidoista? Klassiseen tyyliin toimivat aina yksiväriset kankaat. Juhlamekon viimeistelevät kimaltelevat yksityiskohdat.

Upeat juhlamekot tekevät vaikutuksen

Juhlamekot kiinnittävät katseet - sen ovat huomanneet huippumuodin suunnittelijat ja maailmankuulut muotitalotkin. Kilpailu käy kuumana, kun filmitaivaan tähdet valitsevat iltapukuaan ja sen suunnittelijaa jokavuotista Oscar Gaalaa varten. TV ja lehdistö välittävät upeita kuvia julkisuuden henkilöistä yllään muotitalojen toinen toistaan vaikuttavampia luomuksia. Suomessa Oscar Gaalan lumon korvaa muun muassa presidentin itsenäisyyspäivän vastaanotto, jolloin iltapäivälehdet pursuavat kuvia linnan ja illan kuningattarista.

Oletko lähdössä juhliin kavaljeerin kanssa? Tyylitietoinen ja etiketin mukainen valinta on sovittaa teidän kahden pukeutuminen yhteen. Jos mies pukeutuu juhlavaan frakkiin, naisen ylle sopii elegantti, pitkä juhlamekko. Astetta rennompi yhdistelmä ovat miehellä puku tai pikkutakki ja naisella esimerkiksi polvipituinen, naisellinen juhlamekko.