Tennarit on luotu keveisiin askeliin. Niissä on viehkeyttä ja muodikkuutta moniin asukokonaisuuksiin. Kevyet tekstiilipinnat on koristeltu sporttisesti ja valloittavasti. Tyyliä on helppo vaihtaa tyttömäisestä rohkeaan, erottuvasta hillittyyn. Jos haluat lisätä pituutta ja säärten sulokkuutta, valitse jalkaan korokepohjat tai kiilakorot. Rihannakin on hurahtanut tennareihin. Musikaalinen kaunotar liittää tossuihinsa läpikuultavan minimekon, mutta myös halkiolla kevennetyn maksimekon.

Tennareilla voit tehdä vaikutuksen monin tavoin. Pue hempeän mekon vastapainoksi efekteillä erottuvat korkeavartiset ihanuudet. Näin saat hetkessä kaupunkityylin, joka huomataan. Vartalonmyötäinen neulemekko tai hurmaava trikoomekko käyvät kuosillisten kenkien kanssa. Farkkutyttö viimeistelee asunsa näyttävillä tossuilla ja trendikkäällä laukulla. Jalkineiden ja laukkujen tehosteista löydät helposti yhdistävän tekijän tyyliisi. Vaihtelunhaluinen käyttää vuorotellen feminiinisyyttä ja reilua sporttisuutta erilaisiin päiviinsä.

Tennarit - nuo näyttävät katseenvangitsijat!

Tennareiden yksityiskohdat häikäisevät ja hämmästyttävät. Jotkut kuosit suorastaan vaativat näkyvyyttä asussasi. Uudistetut eläinkuosit, kukkien runsaus ja voimakkaat kuvioinnit ojentavat sinulle ideoita. Ne on tehty herättämään tunteita ja keräämään katseita. Kenkiin on laitettu kimallusta, hohtoa ja taidokasta materiaalien yhdistelyä. Vetoketjuilla on luotu arkailematonta ilmettä. Uskaliaana loistavat tekstuurit lupaavat asuusi enemmän taiteellista vaikutelmaa. Nauhat ja niitit ottavat oman osansa huomiosta. Klassisuutta rakastaville malleista löytyy yksivärisyyttä ja hillittyjä toteutuksia.

Kenkien värimaailma on täyteläinen ja ruhtinaallisen monipuolinen. Jos tahdot asullesi yhtenäisen ilmeen, yhdistä tennarit vaatteiden kanssa samoihin sävyihin. Lisää jotakin kokonaisuutta rikkovaa tehoväriä joukkoon. Jalkineet nousevat enemmän esille, jos käytät vastakkainasettelua vaatteiden ja kenkien värityksessä.

Suositut tennarit rikastuttavat pukeutumistasi. Ne verhoavat ainutlaatuisen käyttömukavuutensa tasokkaaseen ulkoasuun.