Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen.Hyväksyn.
Takit & liivit

Naisten alennetut kuoritakit

67 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/1
ELEMENT LADY - Kuoritakki - black iris/raspberry rose CELIA - Kuoritakki - khaki ZENON SOFTSHELL - Kuoritakki - slate grey LUCY - Kuoritakki - ultramarine LEONIE - Kuoritakki - dunkelblau DESOTO III - Kuoritakki - aqua/lite steel RESCA II - Kuoritakki - phantom black TIRANO - Kuoritakki - dark petrol ZARIE CHECKER - Kuoritakki - navy POWER TRAIL - Kuoritakki - dark blue MOTILI - Kuoritakki - black ROCK VALLEY - Kuoritakki - midnight blue JACKET - Kuoritakki - white NANO-AIR - Kuoritakki - el nino/elwha blue TARIJA - Kuoritakki - black TARIJA - Kuoritakki - navy blazer ROCK VALLEY - Kuoritakki - garnet red ULTIMATE - Kuoritakki - spicy/black LINNEA - Kuoritakki - blue CHIVA - Kuoritakki - phantom black HARRA HYBRID - Kuoritakki - fig SOUTHERN SKY - Kuoritakki - azure blue VISBRETIND - Kuoritakki - white/alu/pumpkin ULTIMATE - Kuoritakki - black ORIKANA - Kuoritakki - hellaqua SAVA - Kuoritakki - rauch PIRKE - Kuoritakki - korallenrot SOLO - Kuoritakki - burnt sienna Kuoritakki - nero NIMBLE - Kuoritakki - cayenne red MOAB - Kuoritakki - ice water SAVA - Kuoritakki - dunkelblau SAVA - Kuoritakki - lichtblau NORTHERN POINT - Kuoritakki - midnight blue SAINT JOHN'S - Kuoritakki - methyl blue MICROLIGHT - Kuoritakki - pale coral ATERPEA WOOD VIOLET - Kuoritakki - amparo blue LIISI - Kuoritakki - dunkel blau PIRKE - Kuoritakki - dunkel blau MICROLIGHT - Kuoritakki - graphite SAINT JOHN'S - Kuoritakki - grenadine LEANA - Kuoritakki - hell grau RESPONSE - Kuoritakki - red night

Alennetut kuoritakit ovat jokaisen retkeilijän unelma! Pidätkö retkeilystä ja ulkona liikkumisesta säällä kuin säällä, mutta tunnet tarvitsevasi lisäsuojaa varusteidesi päälle? Ratkaisu on tällöin kuoritakki, joka tarkoittaa nimenomaan päälle puettavaa suojakuorta. Kuoritakin avulla suojaudut helposti tuulelta ja tuiskulta ja tunnet olosi lämpimäksi koko ajan. Alennetut kuoritakit antavat varmasti vastinetta rahallesi! Kuoritakki koostuu useammasta erilaisesta kerroksesta, ja se on hengittävä ja lämmittävä. Ei kannata enää sinnitellä vanhan hengittämättömän sadetakin kanssa syyssäässä lenkillä, vaan hankkia kunnon kuoritakki, joka on hengittävää ja joustavaa materiaalia, ja se päästää kosteutta myös ulospäin. Kuoritakki ei siis ole vain sadesään takki, sillä se hengittää ja pitää olon miellyttävänä myös lämpimämmällä ilmalla.

Suojaudu sateelta ja viimalta - hanki alennettu kuoritakki

Zalandon verkkokaupan alennetut kuoritakit ovat hinnoistaan huolimatta laatutavaraa! Kuoritakit ovat ihanteellisia kaikkeen ulkoliikuntaan ja ne sopivat hyvin myös vaihtelevan tempon ulkoiluun. Alennetut kuoritakkimme ovat kauniita ja trendikkäitä! Laajasta valikoimastamme löydät varmasti itsellesi sopivan kuoritakin, jonka voit yhdistää sopiviin ulkoiluhousuihin. Tunnetut laatumerkit ovat tae siitä, että saat rahoillesi vastinetta. Takki sopii sinulle, jos pidät juoksusta, pyöräilystä, retkeilystä, kiipeilystä tai muuten vain ulkoilusta. Kuoritakin avulla saat tarvittavaa lisälämpöä ja sateensuojaa, mutta et joudu kärsimään nihkeydestä, hiestä ja kuumuudesta. Alennettu kuoritakki on loistava valinta syksyyn ja talveen ja Zalandon verkkokaupasta saat sen helposti juuri sinulle sopivissa väreissä!