Mitä piirrettä haluaisit korostaa itsessäsi? Kaipaatko asuusi herkkyyttä, itsenäisyyttä vai kenties tyttömäisyyttä? Kauniit mekot ovat enemmän kuin vain vaatteita. Ilmaiset niillä persoonallisuuttasi joka päivä. Mekkojen suhteen tarjonta tuntuu jumalaisen äärettömältä. Catwalkeilla on katseltu vaihtelevan mittaisia helmoja, glamouria ja räväköitä väriyhdistelmiä. Huippumuodin tuulet puhaltavat voimakkaasti arkipukeutumiseen saakka. Sinulla on vapaus valita omasi herkullisen runsaasta mekkovalikoimasta.

Oletko romanttinen kukkaistyttö vai suositko viileää graafista ilmettä? Saatatkin olla boheemi luonnonlapsi. Asusta silloin mekkosi hivenen hippimäisellä asenteella, järisyttävillä koruilla ja huiveilla. Jos tahdot lyhyen mekon olevan pääosassa, valitse sen kanssa lyhyt jakku. Kuviollisen trikoomekon voi halutessaan rauhoittaa pidemmällä neuletakilla. Ellet ole tänään kovin vakavissasi, laita jalkaan trendikkäät tennarit. Asiatyyliin tarvitaan tietysti huikeat korot ja vartalonmyötäinen kotelomekko. Myös matalakorkoiset kengät sopivat toimistotyyliin. Neulemekot saavat lisää lumovoimaa ja laskeutuvuutta korkeakorkoisista avokkaista. Yhdistelmän kanssa toimii upeasti linjoja myötäilevä bleiseri.

Mekot tekevät vaikutuksen ja itsevarman olotilan

Mekkojen kuosit tarjoavat sinulle kauneutta joka tilanteeseen. Pidätkö eniten geometrisesta selkeydestä, suorista raidoista ja rauhallisista ruuduista? Voit myös upottaa kehosi suloiseen hempeiden kukkien mereen ja taiteellisten kuvioiden katveeseen. Tunne pitsien ja hohtavien kankaiden romanttinen kosketus. Nainen saa olla naisellinen ja sensuelli ihan tavallisena työpäivänäkin. Juhlassa on lupa sädehtiä ja loistaa. Nauti juhlamekkojen uskomattomasta väriloistosta, kimmeltävästä kullasta ja hohtavasta hopeasta.

Näyttävät värit ja jännittävät väriyhdistelmät erottuvat edukseen kuumissa asukokonaisuuksissa. Viileät ja seesteiset sävyt sopivat hillittyyn tyyliin.

Mekot antavat toivottua vaihtelua elämään. Nämä ihanat vaatteet houkuttavat ja viettelevät sinua pukeutumaan hyvin.