Naisten alennetut mokkasiinit -valikoima tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden satsata ajattomiin kenkiin, jotka tuovat asuvalikoimaasi uusia ulottuvuuksia! Mokkasiinit ovat nimittäin urbaanin naisten pukeutumisen klassikkoelementti. Rennot, mutta huolitellut kengät luovat asuun sopivan harkitun sävyn, ja ne voi yhdistää niin jakkupukuun kuin farkkujen ja paitapuseron yhdistelmäänkin.

Valittavanasi on sekä klassisen hillittyjä mokkasiineja ja hurmaavan moderneja mokkasiineja. Niitä yhdistää tietenkin mokkasiinien tunnusmerkki, kengän kärkeä kiertävä sauma, sekä selkeä design.

Mokkasiinit ovat tyylikäs lisä kenkävalikoimaasi

Alennetut mokkasiinit mahdollistavat hauskan tyylileikittelyn. Naisellisen sirot, pastellisävyiset mokkasiinit sopivat loistavasti rentojen tummansinisten farkkujen ja pikeepaidan seuraksi aurinkoisena päivänä. Raikkaan ilmeen viimeistelyyn valitaan vaikkapa rento rantakassi ja klassinen leveälierinen kesähattu.

Huolitellun ja selkeälinjaisen urbaanin naisten asukokonaisuuden jatkeeksi poimitaan puolestaan tummanpuhuvat alennetut mokkasiinit. Ne pääsevät oikeuksiinsa esimerkiksi chinojen ja ryhdikkään paitapuseron seurana. Tilanteesta riippuen asukokonaisuuden voi viimeistellä joko bleiserillä, neuletakilla tai nahkatakilla! Minimalistiset mokkasiinit ovat myös klassinen muodollisen pukeutumisen elementti. Ne sopivat loistavasti niin jakkupuvun kuin housupuvunkin seuraksi. Yhdistelmä on kosmopoliittisen tyylikäs ja asiallisen rento.

Alennetut mokkasiinit -valikoimasta on myös helppo poimia rennon etnisvaikutteisen asukokonaisuuden viimeistelevät kengät. Mokkapintaiset kengät sopivat loistavasti tummien slim fit -farkkujen ja näyttävän tunikan yhdistelmään! Asukokonaisuus viimeistellään trendikkäällä olkihatulla ja runsaalla annoksella rannekoruja. Valikoimasta voi myös poimia asukokonaisuuden väriläiskän, sillä pastellisävyjen ja luonnonläheisten sävyjen lisäksi mokkasiineja valmistetaan raikkaissa perusväreissä. Muutoin hillittyä asua piristävät hauskasti väritetyt, metallisävyiset tai vaikkapa liskokuvioiset mokkasiinit!

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua