Saappaat

Naisten alennetut nauhalliset saappaat

Hinta
28
28
360
360
Käyttövinkki
Mallisto

53 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/1
ALLINGTON 14IN SIDE ZIP - Nauhalliset saappaat - wheat Nauhalliset saappaat - nebbia MEETIKNEW - Nauhalliset saappaat - marron Korolliset saappaat - black EDA - Nauhalliset saappaat - black CREPONA - Nauhalliset saappaat - noumerat tobacco Korolliset saappaat - black Nauhalliset saappaat - noir ROCOCO - Nauhalliset saappaat - vetiver ODUBI - Nauhalliset saappaat - black Nauhalliset saappaat - alce pirit SOLDIER WOMAN - Nauhalliset saappaat - black CARIBOU - Talvisaappaat - black ORIGINALS 1490 10 EYE BOOT - Nauhalliset saappaat - cherry red CARIBOU - Talvisaappaat - shale/stone ALLINGTON 14IN SIDE ZIP - Nauhalliset saappaat - black Nauhalliset saappaat - wallaby ASTRID - Nauhalliset saappaat - brown TOFINO II - Talvisaappaat - collegiate navy STOOKE ZIP - Nauhalliset saappaat - black FELICITY - Nauhalliset saappaat - coffee LANGDALE - Korolliset saappaat - black ADIRONDACK TALL II SNAKE - Talvisaappaat - white Nauhalliset saappaat - brown Nauhalliset saappaat - wood Korolliset saappaat - cognac antic Korolliset saappaat - cognac Korolliset saappaat - sand Nauhalliset saappaat - tequila/cipria/grigio

Alennetut nauhalliset saappaat ovat hyvä hankinta sateiseen syksyyn ja kylmään talveen! Saappaita on käytetty jo vuosisatoja. Alussa niitä valmistivat käyttäjät itse tai taitavat kenkienvalmistajat ja suutarit. Teollinen tuotanto kasvatti mallien ja värien valikoimaa, ja nykyään alennettuja nauhallisia saappaita on saatavissa lukuisin eri malli- ja väriyhdistelmin. Useimmat saappaat valmistetaan laadukkaasta nahasta kuten mokka- tai nappanahasta, kumista, tekonahasta ja erilaisista tekstiileistä. Saappaat voivat olla suoraan jalkaan vedettävät ilman mitään kiinnitystapoja, mutta usein niissä käytetään vetoketjuja, nauhoja, joustavia kankaankappaleita tai jopa nappeja helpottamaan pukemista. Naisille on tarjolla monia erilaisia saapasmalleja: yli polven tai jopa puolireiteen ulottuvia saappaita, korkeakorkoisia mustia malleja, ruskeita cowboy-bootseja ja matalia klassisia talvisaappaita. Alennetut nauhalliset saappaat ovat piristävä vaihtoehto klassiselle mallille!

Talvi lähestyy - nyt on oiva aika hankkia alennetut nauhalliset saappaat!

Zalandon alennettujen nauhallisten saappaiden valikoima vaihtelee nopeasti - monet mallit ja merkit eivät edes päädy myyntiin alennuksilla, sillä suosituimmat merkit myydään jo kauden aikana. Tilaa siis heti omasi, jos alennettujen nauhallisten saappaiden joukosta löydät mieleisesi oikeassa koossa! Saappaita on korkeakorkoisina sekä matalalla korolla varustettuna. Nauhojen avulla saappaat pysyvät tukevasti jaloissa, mutta joskus saappaiden nauhat ovat myös vain koristeita, ja saappaat sujahtavat jalkoihin solkien tai vetoketjun avulla. Alennettuja nauhallisia saappaita kannattaa myös muistaa hoitaa, jolloin ne kestävät helposti useammankin talven, ja voit hankkia seuraavaksi kaudeksi jotakin erilaista: huiman korkeat polviin asti nousevat mustat nappasaappaat tai vaikka pehmeät ja lämpimät nauhalliset ulkoilusaappaat. Alennetut nauhalliset saappaat kannattaa ostaa valmiiksi viileämpiä vuodenaikoja varten nyt, kun niitä on tarjolla Zalandolla hyvään hintaan!