Naisten alennetut neulemekot ovat kauniin monipuolisia ja tarjoavat valtavan valikoiman aina rennoista arkimekoista juhlavampiin versioihin. Luksusmerkkien mekkoja hädin tuskin edes tunnistaa neulemekoiksi, sillä niissä on käytetty monesti hyvin uniikkia viimeistelyä ja herkullista tekstuuria, jotka luovat mekolle ylellisen ilmeen. Neulemekko voi olla tehty unelman kevyestä, ohuesta kudoksesta, joka laskeutuu kauniisti käyttäjänsä muotojen mukaisesti. Perinteisesti neulemekko mielletään paksuksi, selkeästi neulekudoksen ilmiantavaksi mekoksi. Tällaisia malleja löytyy myös alennettujen neulemekkojen joukosta, ja ne ovatkin omiaan kylmiin vuodenaikoihin ja esimerkiksi after-skihin.

Ihastuta työpaikalla klassisessa yksivärisessä, sileäpintaisessa mekossa. Pitkät hihat ja alle polven ylettyvä helma tekevät mekosta bisneskelpoisen hieman konservatiivisempaankin työpaikkaan. Myös lyhythihainen neulemekko toimii täydellisesti toimistolla, kun puet sen pariksi siistin jakun. Älä unohda asustaa persoonaasi sopivilla koruilla ja kengillä! Myös toimistolle on oikeus pukeutua omaa tyyliään kunnioittaen!

Upeat, alennetut neulemekot tuovat tyyliisi kaunista eleganssia tai boheemia rouheutta

Monipuoliset, alennetut neulemekot tarjoavat jokaiselle jotakin. Näyttävät kuviot tuovat yksinkertaiseenkin mekkoon todellisen muotiluomuksen ilmeen. Harmaa väri on ehdottomasti yksi neulemekkojen suosituimmista väreistä, sillä se tuo neuloksen tekstuurin kauniisti esille. Alennetut neulemekot tarjoavat kuviomaailmaltaan niin taiteellista boheemiutta, värikästä kukkaloistoa kuin moderneja geometrisia kuvioitakin. Valitse mekko, joka on verhottu kokonaan näyttäviin kuvioihin tai malli, jossa vain pieni osa on peitetty kauniiseen kuvioon.

Ylisuuret, jättimäistä t-paitaa muistuttavat mekot ovat edelleen supertrendikkäitä. Ylisuuren mekon pariksi sopii boyfriend-jakku, slim fit -farkut sekä minimalistiset herrainkengät. Väljät mallit toimivat niin kesällä kuin talvellakin. Kylmillä ilmoilla kuviolliset, villaiset sukkahousut ja muhkeat asusteet kuten suuri tuubihuivi ja löysä pipo, muuntavat mekon sopivaksi talvi-ilmoihin. Kesällä väljä malli ei välttämättä kaipaa seurakseen muuta kuin kauniit sandaalit.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista