Neuletakit ovat rennon mutta huolitellun ilmeen salaisuus. Ne täydentävät saumattomasti niin katu-uskottavia kuin minimalistisiakin naisten asukokonaisuuksia. Alennetut neuletakit -valikoimasta on helppo poimia kauniita, tyylikkäitä ja monikäyttöisiä yläosia.

Alennetut neuletakit -valikoimassa on herkän naisellisia, suoraviivaisen minimalistisia, rohkean värikkäitä ja etnokuvioisia malleja. Runsaaseen neuletakkivalikoimaan kannattaa satsata – se mahdollistaa eri asukokonaisuuksien helpon muuntelun. Lyhyt ja naisellinen neuletakki nilkkureiden, farkkujen ja topin seurana luo huolitellun ilmeen. Kun samaan kokonaisuuteen yhdistetään lyhyen neuletakin sijaan näyttävä pitkä ja linjakas neuletakki, tulee kokonaisuudesta rento ja moderni.

Alennetut neuletakit ovat täynnä elementtejä tyylikkääseen kerrospukeutumiseen

Pitkät, väljähihaiset ja linjakkaat neuletakit ovat ehdottoman trendikkäitä, ja ne luovat asuun kuin asuun muotitietoisen ja viimeistellyn säväyksen. Kaunis ja selkeälinjainen asukokonaisuus syntyy esimerkiksi mustan hameen, valkoisen t-paidan, korollisten nilkkureiden tai klassisten nauhallisten kävelykenkien sekä neuletakin yhdistelmästä. Harmaa on väreistä kenties kaikista muodikkain, kun taas tummasävyisen asukokonaisuuden keskipisteeksi voi nostaa suurin kuvioin koristellun neuletakin. Myös erilaiset viitat, erityisesti etnohenkisesti kuvioituina, ovat huippumuodikkaita.

Klassiseen ja urbaaniin tyyliin kuuluvat puolestaan lyhyet neuletakit. Huoliteltuun mutta mutkattomaan ilmeeseen sopivat esimerkiksi pastellisävyiset neuletakit. Ne pehmentävät muutoin linjakkaan, chinoista, ballerinoista ja väljästä topista koostetun asukokonaisuuden yleisilmettä. Neuletakki on tyylikäs myös kevyesti harteille heitettynä! Muhkean paksut neuletakit puolestaan sopivat loistavasti boyfriend-farkkujen, makeiden tennareiden ja trikoopaidan seuraan.

Alennetut neuletakit -valikoimasta löytyy myös kauniin naisellisia malleja. Erilaiset vyöllä varustetut neuletakit ovat klassinen lisä syksyiseen asukokonaisuuteen, kun taas pitsin tai laskoksin viimeistellyt neuletakit sopivat keväiseen tunnelmaan. Viehättävät neuletakit sopivat erinomaisesti ryhdikkään kotelomekon tai pikkumustan seuraksi – valitse neuletakin sävyyn sointuvat avokkaat tai ballerinat hioaksesi asukokonaisuutesi huippuunsa!

Yhdistele ja sekoita