Pikeepaita on preppy-tyylistä pitävän naisen must-hankinta. Pikeepaita on yksi klassisen pukeutumisen kulmakiviä ja jälleen huomattavan trendikäs. Katsasta nyt upeat naisten alennetut pikeepaidat, löydät joukosta kaikki, juuri pikeepaidoistaan tunnettujen, huippumerkkien upeat paidat!

Pikeepaidat ovat hienostuneen mutta sporttisen tyylikäs valinta, joka toimii eri tyylien ja asujen kanssa monipuolisesti. Pikeepaita on sopivan asiallinen, ellei jopa jäykkä, ja kuitenkin rento sporttisuutensa ansiosta. Kaulusten luomaa asiallisuutta rikotaan onnistuneesti kirkkailla väreillä ja kuvioilla. Löydät naisten alennetut pikeepaidat niin lyhyt- kuin pitkähihaisina.

Naisten alennetut pikeepaidat – mikä on sinun suosikkityylisi?

Pikeepaidat on kiinteä osa erityisesti preppy-tyyliä, jolle tyypillistä ovat klassinen muotoilu, asiallisen tyylikkäät leikkaukset, raidat sekä kirkkaat ja pastelliset värit. Go big or go home: valitse pikeepaitaasi kirkas väri ja yhdistä räikeys joko vastaväriin tai valkoiseen, jotta väri pääsee nousemaan yhä vahvemmin esiin. Yhdistä vaaleat chinot esimerkiksi oranssiin, turkoosiin tai pinkkiin paitaan. Pujota jalkoihin vielä purkkarit tai kevyet tennarit ja pirskahtelevan raikas look on valmis.

Raikkaat raidat sopivat smart casual -lookin luomiseen. Raitainen tai valkoinen pikeepaita farkkujen kanssa luo merellisen reippaan lookin. Asusta look isolla, kulmikkaalla käsilaukulla ja aurinkolaseilla tai sporttisemmin tennareilla. Pikeepaita sopii oivallisesti myös midi- tai minimittaisen hameen kanssa.

Pikeepaidat ovat omiaan myös sport lux -tyylisessä vaatetuksessa. Moniväriset ja logoin koristellut paidat ovat reippaita. Voit mätsätä huolettomasti pikeesi yksinkertaisimmillaan farkkushortseihin ja lenkkareihin. Voit heittäytyä myös täysin hulluttelun pyörteisiin miksaamalla maskuliinisia elementtejä huolettomaan pikeeseen. Miten olisivat korkeavyötäröiset 70-lukua henkivät flare-housut ja yksinkertainen, valkoinen pikeepaita. Sama simppeli pikee toimii kauluspaidan korvikkeena bisnespukeutumisessa. Oli tyylisi mikä tahansa, ovat naisten alennetut pikeepaidat mainio sijoitus ja ehdottoman monipuolinen lisä luottovaatteidesi joukkoon.