Paidat ja topit ovat paras tapa määritellä asun ilme. Printtipaidat ja paljetein koristellut topit luovat asuun säväyksen, vaikka sen muut elementit olisivatkin hyvin hillittyjä. Jos taas rakastat asusteita, päästä ne esiin valitsemalla minimalistista tyyliä edustava yläosa! Alennetut paidat ja topit hurmaavat shoppailijan: valikoima on laaja, trendikäs ja monipuolinen.

Naisten alennetut paidat ja topit -valikoimaan kuuluu niin hillittyjä, näyttäviä, juhlavia kuin sporttisiakin yläosia. Löydät siitä niin kesätopit, pitkähihaiset paidat kuin aluspaidatkin. Heittäydy siis tutkimaan laajaa valikoimaa, ja uudista vaikka koko paitavalikoimasi tyylikkäin ja trendikkäin mallein!

Paidat ja topit ovat naisten pukeutumisen ydinosa

Tyylikäs asukokonaisuus on helppo rakentaa huolellisesti valitun yläosan ympärille. Alennetut paidat ja topit ovat oiva tapa laajentaa asukokonaisuuksien kirjoa. Väljät ja ohuet yläosat ovat naisellisia ja elegantteja, oli kyseessä sitten pitkähihainen tai hihaton malli. Niiden seuraksi sopivat niin farkut, hameet kuin nahkajäljitelmäleggingsitkin. Yhdistä kokonaisuuteen vielä trendikkäät nauhalliset kävelykengät, jolloin ilme on asiallinen mutta viehättävä. Astetta naisellisemmaksi kokonaisuus muuttuu, kun kengiksi valitaan korolliset nilkkurit tai sandaalit. Runsaista väri- ja kuviointivaihtoehdoista löytyy hillittyjä yksivärisiä vaihtoehtoja ja näyttäviä asun keskipisteiksi nousevia yläosia.

Myös vapaa-ajan pukeutumiseen löytyy mutkattomasti monenlaisia yläosia naisten alennetut paidat ja topit -valikoimasta. Urbaanin rentoon pukeutumiseen sopivat erilaiset muodikkaat printtipaidat. Yhdistä makea printtipaita hameeseen ja tennareihin, ja tyylikäs asukokonaisuus on valmis!

Juhla-asutkin voidaan rakentaa paitojen ja toppien ympärille. Valitse kaunis ja kevyt yläosa, yhdistä siihen huippumuodikas puolipitkä vekkihame klassisten avokkaiden kera tai napakat kangashousut ja korolliset sandaalit - ja asu on valmis!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista