Asusi tärkein osa on usein näkyvissä vain siluettisi muodossa, piilossa ihmisten katseilta. Koska tietynlaiset rintaliivit sopivat tiettyihin asukokonaisuuksiin ja käyttötarkoituksiin, tarvitset niitä useamman kappaleen. Alennetut rintaliivit täydellistävät kaikki eri tyylisi napakalla push-up-efektillä, romanttisella balconette-mallilla, sporttisuudella tai saumattomalla istuvuudella vaatteen alla.

Alennetut rintaliivit saattavat olla yhtä aikaa sekä käytännöllisen mukavat että vastustamattoman viehkeät. Kun rintaliivit istuvat hyvin, tukevat kevyesti ja näyttävät upealta vaatteidesi alla, sujautat itsevarmasti vartalon muotoa myötäilevän asun yllesi – oli se sitten urheiluun tai töihin.

Alennetut rintaliivit ovat täynnä huippumuotia ja huippulaatua

Syvään uurretut push-up-liivit sopivat kaikkien paitojen kaula-aukkoihin. Ne nostavat, jakavat ja toppaavat rintavarustustasi siten, että dekolteesi tulee sensuellisti esiin. Kun kaipaat jotain kevyemmin tukevaa mutta naisellisuutta korostavaa, kokeile sievää balconette-mallia. Se kehystää rintojasi kauniisti ja kohottaa hienovaraisesti. Kapeasti käsivarren reunaa pitkin nousevat olkaimet sopivat useiden erilaisten toppien kanssa.

Käyttötarkoituksesta riippuen voit valita joko normaalit, ristikkäiset, niskan takaa kiinnittyvät tai painijanselkä-malliset olkaimet. Joissain rintaliiveissä voit näppärästi vaihtaa olkainten kulkua läpi selän irrotettavilla olkaimilla. Alennetut rintaliivit sisältävät lukuisia eri malleja vaihtoehtoisilla kiinnityksillä. Kiireinen ja mukavuuden haluinen etsii alesta kuumeisesti edestä kiinnitettäviä malleja, jotka puet ja riisut kirjaimellisesti käden käänteessä.

Vaikka kaarituellinen t-paitaliivi on paras tapa muotoilla ja selkeyttää omia muotoja, on kaarituettomat mallit ihanan pehmeä ja luonnollinen vaihtoehto muotojen muokkaajalle. Jos kaipaat ylimääräistä tukea kodin ulkopuolella, kokeile kaarituettomia vaikkapa joskus rennon vapaa-ajan asun alle. Juhlatilaisuuksiin, joissa mekkoja koristaa korsettiyläosa, paras alusasu on olkaimettomat rintaliivit. Ne jättävät yläosan vapaaksi kaikille mahdollisille kaula-aukoille ja pysyvät silikoninauhojensa avulla aina napakasti paikallaan.

Tutustu myös