Etsitkö sopivaa tilaisuutta upeiden sääriesi näyttämiseen? Siinä tapauksessa naisten alennetut farkkushortsit ovat oikea valinta. Niissä on trendikkyyttä ja istuvuutta! Näiden suosikkihousujen lahkeenmitta voi olla lyhyt, minimittainen tai tietysti vähän pidempikin. Löydät niistä vaatekaappia virkistäviä ihanuuksia muodikkaan naisen ajantasaisiin tyyleihin.

Haluaisitko hankkia kivasti alennetut farkkushortsit pitkähihaisen paidan kaveriksi? Esimerkiksi Newsroomista tuttu Olivia Munn on näyttäytynyt kaupungilla keltaisessa pitkähihaisessa paidassa ja valkoisissa shortseissa. Hänen katutyylinsä tehosteina toimivat vyö ja olkalaukku, joita sitoo toisiinsa ruskea väri. Kiinnostaisiko kokeilla shortsien kanssa hienostunutta ja herkkää pitsipaitaakin? Jos otat askeleen sporttisempaan suuntaan, muoti suosii myös verkkomaisin tehostein somistettua yläosaa. Tällaisen paidan muotokieleen sovitat vaikka kookkaat korvakorut. Ellet sitten ole tykästynyt trendikkäisiin ja väljiin raitapaitoihin!

Alennetut farkkushortsit saavat silmät seuraamaan

Houkuttavasti alennetut farkkushortsit ovat yksityiskohdiltaan osin klassisia, onhan niissä kaikki kuumien farkkuhousujen peruselementit! Saatat fanittaa erityisesti retrohenkisen korkeita vyötäröitä, mutta normaalin ja matalan vyötärön ystävätkin löytävät joukosta suosikkinsa. Ihastuttavatko sinua ihan mielettömästi housujen revityt kankaat tai rispaantuneet lahkeet? Toki niissä on myös käännettyjä lahkeita ja vastustamattoman naisellisia pitsitehosteita.

Alennetut farkkushortsit saat luonnollisesti syvissä tai vaaleissa sinisävyissä, mutta myös kirkkaana hehkuvat värit ovat löytäneet tiensä niiden kankaisiin. Eikä vielä tarvitse unohtaa feminiinisen pehmeitä pastellejakaan! Tummat ja vaaleat värit ovat hyvä pohja hillityille asuille ja erittäin otolliset nokkelaan kontrasteilla leikittelyyn.

Suunnitteletko naisellista shortsityyliä? Pue jalkaasi teräväkärkiset ballerinat, joissa on ihastuttavia tehosteita. Laukkuna voisi mennä vaikka pieni ja simppeli bucket bag! Tietysti lyhytlahkeiset housut viehättävät myös toimiston tennaripäivänä. Näyttävyydestä ei tarvitse luopua, jos valitset tennareihin kiiltävää pintaa. Alennetut farkkushortsit tekevät trendikkäistä tyylihaaveista totta, mutta kukkarolle sopivaan hintaan!

Tutustu myös