Etsitkö juhliin katseet kiinnittävää toppia tai helppoa ja yksinkertaista peruspaitaa työbleiserin alle? Laadukas toppi on enemmän kuin vaatekaapin perusvaate – parhaimmillaan se on asun mukavin ja naisellisin osa. Naisten alennetut topit ovat loistava tilaisuus hankkia joka tilanteen tullen tarpeellisia yläosia edullisin hinnoin.

Tyyli lähtee laadukkaista perusasioista – naisellinen toppi on istuvan asun ytimessä. Olipa paidan tarkoitus olla muuta asua tukeva tai asukokonaisuuden kiinnostavin elementti, naisten alennetut topit takaavat, että löydät etsimäsi. Lukuisten eri suunnittelijoiden mallistoista löydät eri tyylisiä naisten yläosia, jotka muuntautuvat asusta ja kokonaisuudesta toiseen. Naisten alennetut topit eivät rajoitu ainoastaan työ- ja vapaa-ajan malleihin ? valikoimasta löydät trendikkäät yläosat myös salille ja lenkkipolulle. Raikkaat värit ja kestävät materiaalit tekevät topeista ajankohtaisia myös tulevina sesonkeina.

Naisten alennetut topit ovat edullisia ja kauniita yläosia arkeen, juhlaan ja urheiluun!

Hauska crop-malli, keveä silkkitoppi vai boheemi kimono-malli? Naisten alennetut topit ovat samaan aikaan niin ultranaisellisia, rennon poikamaisia kuin viettelevän seksikkäitä. Väriskaala vaihtelee aina puuterisesta roosasta syvänsiniseen ja smaragdinvihreään. Tasaisen yksivärinen vai boheemi printti? Valitse toppi joko painatuksilla tai ilman. Toppimalleja on lukuisia – hanki muutama perusmalli eri tarkoituksiin. Sirot spagettiolkaimet sopivat erityisesti iltatyyliin, kun taas leveämmät olkaimet istuvat mukavaan vapaa-ajan lookiin tai viralliseen työasuun.

Monikäyttöinen toppi on fiksu vaate niin omillaan kuin esimerkiksi bleiserin alla. Yhdistä naisten alennetut topit sujuvasti niin vapaa-ajan lookiin kuin työasuun. Kevyt ja vaalea toppi on omiaan räätälöidyn bleiserin tai naisellisen neuletakin alla. Pujota toppi halutessasi joko housujen vyötärön sisään tai anna helman laskeutua kauniisti. Valitse asuun sopivat korut ja muut asusteet topin kaula-aukon ja värimaailman mukaan. Naisellinen V-pääntie antaa tilaa sirolle kaulaketjulle kun taas vene-pääntie on erinomainen pohja näyttävälle statement-korulle.

Tutustu myös