Naisten muodin ikisuosikki tunika on vaate, jonka menestys perustuu valloittavaan yhdistelmään naisellisuutta, eleganssia ja helppoutta. Sen rennosti laskeutuva helma luo boheemia keveyttä tarjoten samalla rajattomat mahdollisuudet erilaisiin yhdistelmiin ja ilmeisiin. Laajasta ale-valikoimastamme löydät naisten alennetut tunikat nyt poikkeuksellisen edulliseen hintaan.

Tunikat sopivat loistavasti paitsi kaikenikäisille naisille myös kaiken muotoisille vartaloille. Voit luoda ylävartaloon näyttävyyttä esimerkiksi vahvan koristeellisella, hartioiden linjaa korostavalla tunikalla, kun taas huomion voi kohdistaa jalkoihin yhdistämällä yksivärisen, väljästi laskeutuvan tunikan värikylläisiin tai runsaasti kuvioituihin housuihin. Vähäeleinen tunika päästää myös pitkän riipuksen, näyttävät korvakorut tai lempihuivisi täyteen loistoonsa. Tunikan alle voit helposti kätkeä alkuraskauden vatsakummun, ja toisaalta vyötärönauhalla varustetulla tunikalla myös korostat kauniisti vyötärölinjaasi.

Naisten alennetut tunikat – monikäyttöiset klassikkopaidat edullisesti

Tunika on helppo joka tilanteen pelastaja, joka sopii yhdistettäväksi niin housujen, legginsien, hameiden kuin shortsienkin kanssa. Romanttiseen kesälookkiin tarvitset ainoastaan ohuen ja liehuvan pitsitunikan, pienet shortsit ja kenties leveälierisen olkihatun – sekä tietenkin rutkasti aurinkoa. Talven koleutta vastaan voit taistella kääriytymällä runsaaseen ja pitkään tunikaan sekä suojaamalla jalat paksuin legginsein ja villasäärystimin. Asiallisen toimistotyylin luot vaivattomasti yhdistämällä tummiin, suoriin housuihin paitapuseromaisen, napitetun tunikan tai vaikkapa selkeälinjaisen raidoitetun mallin. Vaivattomin tie mukavaan mutta särmikkääseen arkityyliin on valita suosikkifarkkujesi kumppaniksi värikäs ja käytännöllinen puuvillatunika. Naisellista näyttävyyttä juhlaan loihdit esimerkiksi minihameen sekä tumman, kevyesti läpikuultavan tunikan kombinaatiolla. Kokeile rohkeasti, millaisia mahdollisuuksia laajan valikoimamme alennetut tunikat tarjoavat eri tyylien luomisessa!

Oletko kenties aasialaistyylisen ornamentiikan, ranskalaisen runsaan kukkakuosin tai herkän pitsitunnelman ystävä? Vai ovatko vahvat graafiset kuviot, villit eläinteemat tai kenties skandinaavinen minimalismi sinun juttusi? Tutustu laajaan ale-mallistoomme ja päätä, millaiseen tunnelmaan alennetut tunikat saavat sinut johdattaa.

Tutustu myös