Varusteet

Naisten alennetut urheilulasit

Hinta
19
19
180
180

53 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/1
OVERDRIVE - Urheilulasit - matte white/green sol-x /ignit/transp COMSTOCK - Aurinkolasit - matte black/grey green polarized/chromapop DOLEN - Aurinkolasit - brown COLSON - Urheilulasit - matte black/grey green BRIDGETOWN - Aurinkolasit - gloss black/brown BRIDGETOWN - Aurinkolasit - yellow tortoise/green PREDATOR FLEX - Uimalasit - grey/blue FROGSKIN - Aurinkolasit - prizm daily polarized SLIVER XL - Urheilulasit - sapphire fade DO HALF BLADE - Urheilulasit - uranium black CROSSRANGE XL - Urheilulasit - polished black STRAIGHTLINK - Urheilulasit - matte black CROSSRANGE - Aurinkolasit - polished black CROSSRANGE - Aurinkolasit - carbon CROSSRANGE XL - Urheilulasit - polished white LATCH SQUARED - Aurinkolasit - violet iridium polar TRILLBE X - Aurinkolasit - white CROSSRANGE - Aurinkolasit - polished black CROSSRANGE XL - Urheilulasit - carbon TRILLBE - Urheilulasit - warm grey SPORTSTYLE - Urheilulasit - black mat carbon SLIVER - Aurinkolasit - matte black REVERIE - Urheilulasit - matte brown tortoise LATCH - Aurinkolasit - matte black WILL ARON BLUNCK - Urheilulasit - blunck black DO BLADE - Urheilulasit - uranium black SPORTSTYLE - Urheilulasit - black blue SPORTSTYLE 222 - Urheilulasit - black mat red Urheilulasit - black irid

Urheilulasit ovat jotain aivan uutta, jotka ovat tulleet viime vuosina yhä enemmän ja enemmän urheilijoiden lisävarusteeksi, eikä mikään ihme, sillä laseista on todella paljon apua eri urheilulajeissa. Jotkut olettavat, että urheilulasit toimittavat lähinnä aurinkolasien virkaa, mutta ne ovat paljon muutakin. Tosiasiassa urheilulasit suojaavat silmiä vahingollisilta auringonsäteiltä, sekä esimerkiksi pyöräillessä lentäviltä pikkukiviltä ja muulta roskalta. Jokainen tietää, miltä tuntuu kun silmään menee roska, ja sille ei silmiään ihan huvin vuoksi halua altistaa. Talvella urheilulasit ovat myös erittäin tärkeät, sillä valkoinen hanki saattaa aurinkoisena päivänä olla erittäin haitallinen herkille silmille. Urheilulasit ovat siis tärkeä osa urheilua, joten Zalando tarjoaa nyt edulliseen alehintaan naisten upeita urheilulaseja, joten tutustu laajaan valikoimaamme ja valitse omasi.

Naisten urheilulasit alehintaan – tietenkin Zalandolta!

Nyt kannattaa tutustua Zalandon mahtavaan naisten urheilulasien alekokoelmaan ja kokeilla, miltä urheilulasit oikein tuntuvat urheillessa. Jos et ole aiemmin kokeillut, niin tulet näkemään miten lasit vaikuttavat suoritukseesi. Urheilulaseista on siis paljon hyötyä ja kaiken lisäksi ne ovat erittäin tyylikkäät. Meidän alevalikoimamme sisältää kaikki tunnetuimmat tuotemerkit, joten voit olla varma, että saat vastinetta sijoitukseesi. Voit valita omasi suurien valmistajien seasta, sillä meillä on edustettuna vain lasien parhaimmistoa, joten olet mukana hyvässä seurassa. Värivalikoima on tietenkin valtava, joten ei tule olemaan vaikeaa löytää omaa suosikkisävyään, tai mikset hanki tällä kertaa jotain uutta ja virkistävää, kuten esimerkiksi kullanväriset urheilulasit. Laskettelulasivalikoimasta löytyy mitä räikeimpiä luomuksia, joten jos haluat piristää päivääsi, tai lähinnä jonkun muun päivää, valitset kirkkaan vihreät tai neonväriset lasit. Ja nämä kaikki löydät Zalandon suuresta naisten urheilulasien alennusmyynnistä.