Urheiluvaatteet

Naisten alennetut urheilupäähineet

Hinta
9
9
39
39

56 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/1
WOMEN AEROBILL FEATHERLIGHT VISOR ADJUSTABLE - Lippalakki - rot AROBILL - Lippalakki - fire pink/black/white FLEX - Lippalakki - green Lippalakki - white/legend blue FLEX - Lippalakki - black VISOR - Lippalakki - black SHADOW - Lippalakki - schwarz AROBILL RUN - Lippalakki - black/anthracite/volt HARDEN - Lippalakki - dark grey heather/black 6P - Lippalakki - navy/white BLITZING II - Lippalakki - black/white BLITZING - Lippalakki - steel PRINT BLITZING - Lippalakki - black PRINT BLITZING - Lippalakki - downtown green AIRVENT CORE - Lippalakki - graphite SPARTAN RACE - Lippalakki - black Lippalakki - white Lippalakki - purple ESSENTIAL - Lippalakki - blue Lippalakki - black/white/blue SILVER RIDGE - Lippalakki - miami AEROBILL - Lippalakki - paramount blue/white/black ESSENTIAL - Lippalakki - red ESSENTIAL - Pipo - cacaca BVB - Lippalakki - yellow Lippalakki - silver Lippalakki - black/reflective silver Lippalakki - white/reflective silver NETS - Lippalakki - black/mlead/white Lippalakki - blue Lippalakki - core pink/reflective silver Lippalakki - cacaca

Alennetuille päähineille on lukuisia käyttötarkoituksia. Ihanan pehmeät myssyt sopivat talviseen ulkoiluun ja lasketteluun. Värikkäät ja kevyet lippalakit suojaavat kesällä kirkkaalta auringonpaisteelta tai sadepisaroilta niin juostessa kuin golfkentällä. Alennettuja päähineitä on mukava käyttää myös metsässä liikuttaessa; vaelluksilla, marja- ja sieniretkillä sekä retkeillessä lakki suojaa paremmin hyttysiltä, mäkäräisiltä ja hirvikärpäsiltä kuin mitkään hyttysmyrkyt. Rannalla kannattaa käyttää kevyttä lierihattua, sillä paahtavasta auringosta saa helposti huimaavan olon tai jopa auringonpistoksen. Myös uintiin löytyy juuri siihen tarkoitukseen suunniteltuja hiukset peittäviä tiukkoja uimalakkeja, mutta myös niskan suojaava malli on uidessa käytännöllinen. Päähineitä valmistetaan useista eri luonnon- ja tekokuiduista, kuten pehmeästä villasta, kevyestä polyesteristä, akryylista ja kestävästä puuvillasta. Pidä huolta hyvinvoinnistasi ja muista suojata itsesi niin porottavalta kuumuudelta kuin purevalta pakkaselta käytännöllisellä alennetulla päähineellä.

Tilaa alennettuja päähineitä sekä talvi- että kesäliikuntaan Zalandolta!

Zalandon alennettujen päähineiden valikoimasta löytyy monikäyttöisiä lippalakkeja, isoja lierihattuja, pehmeitä villamyssyjä sekä erityisesti tietynlaiseen urheiluun suunniteltuja hattuja, kuten uimalakkeja. Myös aikuisen on tärkeää muistaa suojata päänsä, sillä etenkin talvella pakkasessa vietetään pitkiä aikoja mäkeä lasketellen tai lunta luoden. Alennettu päähine on oleellinen osa arkipukeutumista viileillä ilmoilla, mutta urheilussa ja liikunnassa lakit pääsevät ahkeraan käyttöön vuoden ympäri. Zalandon valikoimista löydät lukuisia eri päähinemalleja sekä ajattoman mustina, kauniin valkoisina ja beigeinä kuin pirteissä pinkin, sinisen ja keltaisen sävyissä. Kirkas huomioväri kiinnittää myös muiden huomion ja auttaa muita kulkijoita havaitsemaan sinut niin liikenteessä kuin laskettelurinteessä. Yhdistä alennetun päähineen väri sopimaan muuhun asuusi ja tilaa nyt useampikin lakki eri väreissä moneen menoon edulliseen hintaan Zalandolta!