Ulkoilukengät

Naisten alennetut retkikengät

Urheilulaji
Hinta
54
54
190
190

48 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/1
TERREX AX2R GTX - Vaelluskengät - stone grey/clear aqua WALL GUIDE LOW GTX - Kiipeilykengät - graphite/barberry SALIDA TREKKER - Vaelluskengät - espresso/mineral RIGEL WP - Vaelluskengät - grey/fuxia/ice FIRE VENTURE - Vaelluskengät - nori/corange WILDFIRE S GTX - Vaelluskengät - magnet/hot coral ROCKSAND TEXAPORE - Vaelluskengät - sand/dune ULTRA FASTPACK II GTX - Vaelluskengät - moon mist grey/agate green PHOENIX - Vaelluskengät - navy/koralle TERREX SWIFT R GTX - Vaelluskengät - core black/granite TERREX AX2R GTX - Vaelluskengät - solid grey/easy mint X ULTRA 2 GTX - Vaelluskengät - phantom/black/spectrum blue X ULTRA 2 - Vaelluskengät - black FERROX GTX LO - Vaelluskengät - navy/eisblau TRIDENT GUIDE - Kiipeilykengät - red/acid green ALDEBARAN WP - Vaelluskengät - antracite TERREX AX2R - Vaelluskengät - solid grey/core black/granite ZEN PRO - Vaelluskengät - taupe/coral red AEGILITY - Vaelluskengät - air/grey PHOENIX - Vaelluskengät - grau/grau PEAKFREAK XCRSN II XCEL - Vaelluskengät - blau ROCKWAY - Kiipeilykengät - dynasty green/asphalte RIGEL LOW SHOES - Vaelluskengät - blue/giada/peach VENTRAILIA RAZOR - Vaelluskengät - light grey/razzle

Jostain syystä luonnossa samoilu ja retkeily alkaa kiinnostaa juuri kesän ehtoopuolella, kun marjat kypsyvät ja lehdet puissa saavat hieman tummemman sävyn, joka ennustaa pian lopussa olevaa kesää ja lehtien väistämätöntä kellastumista. Juuri siihen aikaan alkaa mieli siirtyä luonnon puolelle, ja hetkeksi unohtuu kuntosalien juoksu ? ja kävelymatot. Miksi tuhlata kallista aikaa tuijottamalla kuntosalin seinää tai tyhjänpäiväistä tv-ohjelmaa kuntoillessaan, kun voi tutustua luonnon ihmeisiin näin syksyn ollessa lähes kynnyksellä. Retkeilystä ja luonnossa kävelemisestä kiinnostuneen kannattaa nyt siirtää katse tännepäin, sillä Zalandolla on upea naisten retkikenkien tarjous, jota et voi sivuuttaa. Nyt sinulla on mahtava tilaisuus hankkia laadukkaat retkikengät luonnossa samoilemiseen, jolloin voit vihdoin unohtaa ne tavalliset lenkkarit kotiin, jotka eivät olleet alkuunkaan mukavat epätasaisella luontopolulla, ja jotka kaiken lisäksi vielä päästivät vettä läpi.

Lähde luontoon ja pidä jalat kuivina ? Zalandon retkikenkien avulla!

Nyt sinulla on huima tilaisuus uudistaa kenkävarastoasi, sillä Zalando tarjoaa nyt mahtavaan alennushintaan upeita naisten retkikenkiä, joten tartu tilaisuuteen ja hanki omasi. Näillä laadukkailla retkikengillä tulet huomaamaan, mikä ero on tavallisilla lenkkitossuilla ja retkikengillä, sillä retkikengät ovat tukevat, vesitiiviit ja tarjoavat vakaan askelen liukkaammallakin polulla. Naisten retkikengät pitävät jalat lämpöisinä ja kuivina, joten voit unohtaa kylmät varpaat ja märät sukat lopullisesti hankkimalla meidän upeat alehintaiset retkikengät. Pintamateriaalina kengissä on käytetty korkealaatuista muovia, nahkaa ja tekstiiliä, ja retkikenkien väritys on hillityn luonnonläheinen erilaisilla sinisen harmailla vivahteilla. Voit yhdistää kenkien kanssa erilaisia retkeilytakkeja- ja housuja, jotka takaavat täydellisen asukokonaisuuden. Ole reilu jaloillesi, ja hanki kunnon retkikengät edullisesti Zalandolta!