Takit & liivit

Naisten alennetut talvitakit

Hinta
32
32
320
320
Käyttövinkki
Uutuudet

57 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/1
Talvitakki - curacao/neon yellow Parkatakki - black JOURNEY - Parkatakki - sky captain Talvitakki - black/dark grey Parkatakki - duffle bag Talvitakki - bordeaux/coral Talvitakki - castlerock GRACYN - Pitkä takki - moccasin CAGOULE - Parkatakki - dune beige Parkatakki - white Talvitakki - black Talvitakki - black JUTTA - Talvitakki - camel FRENEY - Talvitakki - pigeon grey INDIANA - Parkatakki - helloliv Parkatakki - black CITY - Parkatakki - rivermouth/ink black Talvitakki - seaweed/hasta/barely volt/reflective black LONE - Parkatakki - midblue LONE - Parkatakki - black Talvitakki - darkest spruce/deep sea CONTROL - Talvitakki - black out JOURNEY - Parkatakki - black out Talvitakki - silver Talvitakki - honey dew VERTO - Untuvatakki - high risk red Talvitakki - cosmic blue Talvitakki - darkest spruce INDIANA - Parkatakki - off-white Talvitakki - black/carbon ICY CREEK - Talvitakki - black COZY - Untuvatakki - black CLAIRE - Untuvatakki - beige

Alennushintaiset talvitakit löydät nyt meiltä! Talven varalle löydät verkkokaupastamme monipuolisen valikoiman päällepantavaa talvipakkasille. Pitkät, lyhyet, hupulliset, huputtomat, untuva- tai villatakit voit tilata meiltä kotiovellesi huokein hinnoin. Valikoima on huima ja alennukset roimia. Takkimme ovat merkkituotteita tunnetuilta ja arvostetuilta valmistajilta, joiden tuotteisiin luotetaan laajalti. Mikään ei tunnu talven tullen pahemmalta kuin huono takki, eikä mikään tunnu pakkasella paremmalta kuin lämpöinen, ehjä ja mukavan värinen kunnon takki. Kun sen vielä saa kotiovelleen pilkkahintaan, jolla takkeja todellakin kelpaa hankkia, on sinulla nyt hyvä mahdollisuus olla kaukaa viisas ja varautua pitkään talveen tilaamalla takin tai pari huokeaan alennettuun hintaan. Älä palele. Ansaitset hyvän takin.

Anna kylmyydelle pakit ja tsekkaa nyt alennetut talvitakit

Zalando ei jätä ketään kylmäksi. Ei kirjaimellisesti eikä vertauskuvallisesti. Klassisen kauniit, modernin leikkisät ja jälkimodernin silmiinpistävät värit pukevat sinut tilanteessa kuin tilanteessa. Osta Zalandosta ja menneet vilunväreet ilmastolle kosta. Talven eri vaiheisiin on hyvä olla eripituisia ja -paksuisia vaatteita. Myös juhlavaatteiden kanssa sopivia takkeja on hyvä olla farkkujen kanssa mukavasti arkena pidettävien lisäksi. Alennetut talvitakit tuovat sinulle huimasti säästöä nyt, kun alennukset kattavat valtavasta valikoimastamme suuren osan. Me Zalandossa haluamme varmistaa ettet sinä ensi talvena palele. Sinulla on elämä elettävänäsi ja meillä on sinun suojaksesi talvitakkeja kaikkiin tilanteisiin ja haasteisiin. Takeillamme pärjäät ladulla, pilkillä ja viimaisella kadulla.