Nyt kannattaa bongailla trendikkäitä urheilujalkineita houkuttelevaan hintaan! Naisten alennetut urheilukengät innostavat päivittämään kenkäkaapin urheiluosastoa. Näissä huolettomissa jalkineissa on runsaasti sporttista huippumuotia aktiiviselle naiselle. Tarvitsetko upeita kenkiä sisäkäyttöön, ulkokentälle vai epätasaiseen maastoon? Ehkä mielessäsi pyörivätkin liikuntaa enemmän suosikkibändin sulosoinnut. Voit pukea upeat sporttiset kengät jalkaan, vaikka kävelisitkin niillä vain aurinkoiselle puistonpenkille musiikkia kuuntelemaan.

Naisten alennetut urheilukengät käyvät muodikkaaseen miksailuun

Oletko hurahtanut sykettä nostavaan tennikseen tai mieltä rauhoittavaan golfaukseen? Naisten alennetut urheilukengät tarjoavat näihinkin lajeihin kivan hintaista muotia. Yhdistä feminiinisen näköisiä urheilukenkiä teknisen topin ja nätin urheiluhameen kanssa. Tyylikkäästi tyköistuva kuoritakki säästää turhilta vilunväristyksiltä sään viiletessä. Vaelluskengillä astelet reippaasti luontoon, myrskysäällä kannattaa tosin varautua reiluun ulkoilutakkiin ja ihaniin pitkävartisiin kumisaappaisiin. Laittaisitko jalkaan nyörein koristetut karkeapohjaiset talvisaappaat, jos sade tuleekin lumena? Niistä saat upean kokonaisuuden tuulelta suojaavan untuvatakin ja istuvien ulkoiluhousujen kanssa. Jos tahdot sporttisesti latautuneen katutyylin, kopioi se vaikka Karlie Klossilta! Hänellä on nähty valkomustat urheilukengät ja niiden väreihin sopivat statement-kuvioidut trikoot. Huippumallin huoletonta asua kaunistavat myös simppeli collegetakki ja maiharityylinen ulkoilutakki. Sovita kulmikas käsilaukku reilun takin väritykseen ja sen jälkeen olet valmis lähtemään kaupungille!

Naisten alennetut urheilukengät piristävät tyylejä

Poimi naisten alennetuista urheilukengistä edullista sporttimuotia moderniin elämäntyyliin! Matalavartiset tennarit ovat ujuttautuneet trenditietoisten naisten kenkävalikoimaan. Onhan niissä myös toimistotyyliin sopivaa feminiinistä viehätystä. Ottaisitko omaksesi metallinkiiltoa tai pitseillä päällystettyjä pintoja? Mallikkaissa juoksukengissä on kiva pyrähtää kuntopolulle haukkaamaan happea. Oletko jo kokeillut sähäköitä paljasjalkajuoksukenkiä? Jos rakastat myös kuntosalilla käymistä, sovita napakat trikoot ja taiteellisesti kuvioitu printtipaita silmiäsi miellyttäviin kuntoilukenkiin. Näin loihdit itsellesi tehomimmin svengaavan salityylin, jossa jaksat treenata kylliksesi. Voit lisätä treeniasuihin energistä näyttävyyttä värikkäillä jalkineilla. Naisten alennetuissa urheilukengissä on upeita väri-ideoita myös catwalkeilta. Tahdotko jalkaasi herkkiä pastellinsävyjä tai heleitä ja herkullisia värejä? Totta kai myös hillityt ja klassiset värit kuuluvat näiden jalkineiden valikoimaan.