Päällystakit

Naisten alennetut untuvatakit

Hinta
51
51
480
480
Lisää kokoja
Käyttövinkki
Mallisto
Pintamateriaali
Sisävuori
Uutuudet

153 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/2
TYRA - Untuvatakki - black Untuvatakki - navy Untuvatakki - noir COURTNEY - Untuvatakki - rio red Untuvatakki - black MOMENTUM - Untuvatakki - magnum grey NEW NINA - Untuvatakki - blue LINDSAY - Talvitakki - army Untuvatakki - navy Untuvatakki - green NEW NINA - Untuvatakki - green LINDSAY - Talvitakki - nav ELLEN - Untuvatakki - studio green TYRA - Untuvatakki - grey OSMOND - Untuvatakki - black Untuvatakki - dark grey TYRA - Untuvatakki - white REBOOT - Untuvatakki - black COCO - Untuvatakki - beige Untuvatakki - brown grey SOFT FILL - Untuvatakki - black Untuvatakki - dark blue SONIA - Untuvatakki - dark blue MOMENTUM - Untuvatakki - black CATHY - Untuvatakki - blue CALLIE ICON - Untuvatakki - blue LINDSAY - Talvitakki - granata red Untuvatakki - navy Untuvatakki - black CALLIE - Untuvatakki - blue KIRA - Untuvatakki - taupe MOMENTUM - Untuvatakki - dark beige FUNDY BAY - Untuvatakki - cardboard CALLIE - Untuvatakki - grey PATIENCE - Untuvatakki - black Untuvatakki - lilac grey EARTH JACKET - LIMITED EDITION - Untuvatakki - greenish yellow VIKKI JACKET LONG - Untuvatakki - blackened pearl Untuvatakki - grey fog GOVANNON - Untuvatakki - cliegia Untuvatakki - navy blue Untuvatakki - dark blue Untuvatakki - dark blue FUNDY BAY WOOLLY - Untuvatakki - light grey Untuvatakki - dark grey Untuvatakki - black Untuvatakki - burgundy Untuvatakki - grey Untuvatakki - spicy cognac FREYA - Untuvatakki - black Untuvatakki - frost RICHMOND - Untuvatakki - black Untuvatakki - greige Untuvatakki - deep forest green Untuvatakki - black ORIGINAL FITTED - Untuvatakki - white Untuvatakki - black VICALIFORNIA - Untuvatakki - dark navy OLIVIA - Untuvatakki - flame scarlet VMONELLA - Untuvatakki - peat

Untuvatakki on varmasti yksi rakastetuimmista talvitakkimalleista, eikä syyttä. Untuvatakin päällimmäinen tehtävä on pitää sinut lämpimänä, ja erityisesti skandinaavisessa talvi-ilmastossamme untuvatäytteinen, lämminvuorinen, hupullinen untuvatakki on täydellinen valinta mukavaan ja rennontyylikkääseen vapaa-aikaan. Naisten alennetut untuvatakkien valikoimaan olemme koonneet upean malliston laadukkaita ja lämpimiä untuvatakkeja monilta muodin huippunimiltä. Nyt jos koskaan kannattaa käyttää tilaisuus hyväksi ja ostaa laadukas sekä käytännöllinen untuvatakki jo valmiiksi tulevia, joskus niin jäätävän viimaisia skandinaavisia, talvikausia varten. Laadukkaasta ja ajattomasta untuvatakista tulee paras ystäväsi moneksi vuodeksi. Naisten alennetut untuvatakit -valikoimastamme löydät monia tyylikkäitä ja trendikkäitä untuvatakkimalleja monissa hurmaavissa väreissä ja erilaisilla detaljeilla maustettuina. Täältä löydät tikattuja malleja vyöllä tai ilman sekä tyylikkäitä, nauhakujallisia parkatakkimallisia untuvatakkeja. Eikä tule kuitenkaan unohtaa turkissomisteisia untuvatakkeja, joita löytyy aina ajattoman mustasta ja valkoisesta herkullisiin karkkiväreihin ja sekä maanläheisiin ruskeisiin että harmaisiin sävyihin.

Shoppaa täydellinen takki talveen naisten alennetut untuvatakit -valikoimastamme

Untuvatakki on kaikessa muhkeudessaan kevyt ja mukava päällystakki, joka pitää sinut lämpimänä ja suojaa hyvin ikävältä viimalta. Untuvatakin alle ei tarvitse pukea kolmea aluskerrastoa tai kahta villapuseroa, vaan untuvatakkien huolella valikoidut materiaalit, mallit ja yksityiskohdat pitävät huolen siitä, että et palele, vaikka pukeutuisitkin untuvatakin alle hieman kevyemmin. Untuvatakki on paitsi erittäin lämmin, mutta myös hyvin hengittävä. Untuvatakkimallista, erilaisista materiaaliratkaisuista sekä käytännöllisistä yksityiskohdista riippuen takit soveltuvat parhaiten joko normaaliin vapaa-aikaan tai esimerkiksi vaelluksiin ja ulkoiluun vaativissa olosuhteissa. Takki on aina hyvä valita käyttötarkoituksen mukaan, jotta siitä saisi maksimaalisen hyödyn irti. Zalandon naisten alennetut untuvatakit -valikoima tarjoaa monia käytännöllisiä ja lämpimiä untuvatakkeja moneen tarkoitukseen. Valitse juuri sinun omaan tyylisi parhaiten sopiva ajaton ja muhkean lämmin untuvatakki monista tyylikkäistä sekä mukavista malleista. Tervetuloa tutustumaan naisten alennetut untuvatakit -valikoimaan Zalandolle!

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua

Alennettujen untuvatakkien aika on nyt. Untuvatakki on aina varma ja trendikäs valinta. Untuvatakissa ei tule kylmä kovallakaan pakkasella, mutta kevyempänä versiona se sopii hyvin myös loppukesän viileneviin iltoihin. Untuvan etuja ovat keveys ja hyvä lämmöneristyskyky, jota muiden materiaalien on vaikea päihittää. Laadukas ja oikein hoidettu untuvatakki kestää vuosia, joten se on pitkäaikainen investointi vaatekaappiin. Siksi laadukkaaseen takkiin kannattaa panostaa ja tutustua huolella myös sen hoito-ohjeisiin. Untuvatakki on erityisen hengittävä ja mukava yllä. Pinta-materiaaleista riippuen untuvatakkia saa myös tuulenpitävänä ja vettähylkivänä, käyttötarkoituksesta riippuen. Tällä hetkellä oman varman sijansa untuvatakkien maailmassa ovat vallanneet erityisen kevyet ja ohuet untuvatakit. Ne pakkautuvat kätevästi todella pieneen tilaan, mutta palautuvat helposti muotoonsa. Siksi nämä keveät takit ovatkin ehdoton valinta matkalaukkuun, kun mukaan tarvitaan lämmin päällystakki.

Hanki nyt alennettu untuvatakki Zalandon verkkokaupasta

Nyt jos koskaan on oikea hetki hankkia edullinen untuvatäytteinen päällystakki viileneviin iltoihin. Zalandon verkkokaupasta löydät alennetut untuvatakit joka makuun, etsitpä sitten keveää päällystakkia jokapäiväiseen arkikäyttöön, kestävää takkia ulkoiluun tai muhkeaa talvitakkia pakkasten varalle. Valikoimistamme löydät alennetut untuvatakit muodikkaissa väreissä ja monen kokoisena. Voit valita lyhyen, puolipitkän tai pitkän takin, tarpeen mukaisesti. Yksityiskohtia löytyy varmasti myös moneen makuun, kuten vöitä, irrotettavia tekoturkiskauluksia, karvareunuksellisia ja irrotettavia huppuja, käteviä läppätaskuja ja paljon muuta. Zalandon verkkokaupassa voit etsiä alennettuja untuvatakkeja kätevästi koon, värin, hinnan tai merkin perusteella. Tutustu valikoimaan Zalando-verkkokaupassa.