Oi niitä kultaisia aikoja! Vekkihame oli 80-luvun muoti-ilmiö, joka on hurmannut tämän päivän muotitietoiset naiset. Vekkihame on hyvin naisellinen hame. Vekkihameen pituudesta, materiaalista, kuosista ja väristä riippuen vekkihame voi olla joko äärettömän naisellinen, pirteän tyttömäinen, rohkean räväkkä tai hempeän suloinen. Zalandon naisten alennetut vekkihameet -valikoima tarjoaa hurmaavan määrän naisellisen tyylikkäitä, trendikkäitä ja näyttäviä vekkihameita moneen makuun. Valikoimastamme löytyy sekä klassisia polvipituisia vekkihameita että nuorekkaita minihameita monissa tyylikkäissä väreissä sekä näyttävän eleganteissa kuoseissa. Vekkihame on erinomainen valinta toimistoon, kouluun, vapaa-aikaan ja juhlaan. Naisten alennetut vekkihameet -valikoimastamme löydät monia pelkistetyn tyylikkäitä vekkihameita aina yhtä ajattoman mustina ja valkoisina. Myös tummansininen on yksi suosittu väri vekkihameissa. Naiselliseen polvipituiseen vekkihameeseen on helppo yhdistää siisti paitapusero tai vartalonmyötäinen neule, sekä korkeakorkoiset avokkaat - tyyli joka tuo uskottavuutta yrityskokoukseen ja näyttää todella hyvältä. Lyhyemmät vekkihamemallit ovat varsinkin nuorten suosiossa.

Valitse uusi suosikkihameesi Zalandon naisten alennetut vekkihameet valikoimasta arkeen ja juhlaan

Hame on äärettömän naisellinen ja helposti yhdistettävä vaatekappale. Ajaton, polvenpituinen vekkihame sopiikin täydellisesti tyylikkääseen työarkeen ja monipuoliseen vapaa-aikaan. Lyhyet näyttäväkuosiset vekkihameet sopivat hienosti tyttömäiseen tyyliin legginsien tai paksumpien sukkahousujen kanssa. Tämän raikkaan ja nuorekkaan ilmeen täydentävät maiharit sekä tennarit. Elegantti ja sensuelli ilme syntyy mustista ja kiiltäväpintaisista lyhyenmallisista vekkihameista, korkeista koroista ja juhlavasta topista. Vekkihame on klassikko, joka on uudelleen nostettu arvoonsa ja vekkihame onkin hyvin hurmaava ja monipuolinen hamevalinta moneen eri tilaisuuteen. Nyt sinulla on mahdollisuus löytää uusi suosikkihameesi Zalandon naisten alennetut vekkihameet -valikoimasta edulliseen hintaan. Zalando on trendikäs muotikauppa verkossa, josta shoppaat vaivattomasti kaiken mitä tarvitset eleganttiin juhlaan, tyylikkääseen arkeen ja mukavaan vapaa-aikaan. Olet sydämellisesti tervetullut meille milloin vain tutustumaan naisten alennetut vekkihameet -valikoimaamme!

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua

Naisten alennetut vekkihameet

Ainoat, jotka voivat olla hulmuavahelmaisia vekkihameita ihanampia ovat alennetut vekkihameet! Tyttöjen koulupuvuista aikoinaan liikkeelle lähtenyt muoti-ilmestys pitää pintansa. 1970-luvulla muotiin ilmestynyt ilmava mekkoihanuus hurmasi jälleen tänä keväänä julkkiskaunottaret, joten vekkihelmaa tullaan varmasti näkemään jatkossakin runsaasti. Vaikkakin alkuperäinen koulupukumalli oli polvimittainen ja sääntöä vahdittiin tarkasti, ei nykypäivänä muodissa tarvitse säännöistä välittää! Alennetut vekkihameet hurmaavat monipuolisuudessaan ja helmojen mitoillaan. Vekillä tarkoitetaan yksinkertaisuudessaan laskosta ja perinteisin vekkihame saadaan, kun laskoksia on hameen yläreunassa runsaasti ja hame näin ollen levenee viehkeästi. Nykyään laskoksen koon voi valita itse ja perinteisen pystylinjassa kulkevan vekkihameen rinnalle ovat ilmestyneet myös ihanat vaakalaskokset. Alennetuissa vekkihameissa on kaikkea tätä ja paljon muutakin silmän iloa, joten mitä vielä odotat!

Alennetut vekkihameet hulmuamaan vielä pitkälle syksyyn asti!

Alennettujen vekkihameidemme runsaan valikoiman avulla pääset nauttimaan tästä jälleen muodin pintaan pyrähtäneestä klassikosta edullisesti! Me Zalandolla emme usko vanhoihin normeihin ja hameiden pelkkään kesäkäyttöön, vaan tarjoamme niin pitkiä kuin lyhyitäkin hameita, jotka muovautuvat vuodenajan mukaiseksi omassa käytössäsi. Laatumerkit ovat jälleen tarjouksessa, kun naisen vartaloa hemmotellaan toinen toistaan ihanimmilla vekkihameilla, joissa on perinteisiäkin malleja selkeästi löydettävissä. Haetpa jotain kivaa kavereiden kanssa suunniteltuun ajanviettoon tai haluat piristää työpukeutumistasi, alennetut vekkihameet ovat varmasti tutustumisen arvoinen kategoria! Helppojen navigointivalikoiden avulla voit listata vain esimerkiksi tietyn, haluamasi värin. Tervetuloa helpoille ostoksille ihanuuksien verkkokauppaan Zalandolle!