accountaccountbagbagzalando logomenu

KAIKKI SUOMEN SUOSIKKIMERKIT

AINA ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS

100 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Ale

Brändejä seuraamalla saat tietoa valmistajien uutuuksista omassa feedissäsi.
+ Brändi on tallennettu suosikkeihisi. Voit seurata valmistajan uutuuksia feedissäsi.
Merkki
m
Väri
82433 tuotetta

Näin saat kaiken irti alennusmyynneistä

3 vinkkiä aleostoksille

Kaikkihan me rakastamme shoppailua. Ja aina enemmän, jos saatavilla on huippulaatua pikkurahalla. Alesesongin aikaan tämä on mahdollista; jopa todelliset muotihirmut yllättyvät yhä uudelleen tekemistään upeista löydöistä.
Ostaa uusia vaatteita ja säästää rahaa – voiko parempaa ollakaan? Jottei kuitenkaan kaikessa huumassa tule tehneeksi harkitsemattomia valintoja ja hankkineeksi vain käyttökelvotonta kaapintäytettä, on löytöjä metsästäessä syytä pitää mielessä pari kultaista sääntöä. Seuraavien niin naisille kuin miehille sopivien vinkkien avulla voit vielä ylihuomennakin iloita alesaaliistasi.

#1: Pysy uskollisena omalle maullesi. Jos muutoinkin viihdyt pikemminkin hillityissä väreissä, tulet tuskin pukemaan yllesi kirkkaanpunaista hupparia, vaikka olisitkin saanut sen edulliseen hintaan. Pieniä kokeiluja kannattaa kuitenkin tehdä ? sillä tavoin voi testailla ajankohtaisia trendejä. Naisten valintoja ovat neonväriset tennarit, muodikkaat kukkakuvioiset haalarit ja hapsulaukku, kun taas miehet nappaavat ruutupaidan, lippiksen sijaan yliampuvan kalastajanhatun sekä korallinvärisen bleiserin.

#2: Iske klassikoihin. Naisten kohdalla skinny-farkut, merihenkiset yläosat ja tyköistuvat kauluspaidat eivät koskaan ole out ? niille on aina käyttöä! Aleostoksilla voit näppärästi edulliseen hintaan kartuttaa oman vaatekaappisi valikoimaa ajattomilla perusvaatteilla, joita tarvitset päivittäin. Miesten kannattaa investoida hyvin istuviin slim-farkkuihin, perus-t-paitoihin ja valkoisiin tennareihin.

#3: Osta yli sesonkirajojen. Ajattele talvea jo nyt – ja päinvastoin! Vaikka helle vielä lämmittää, kannattaa jo kesäalessa tehdä hankintoja syksyä varten. Välikausijakkuja, tukevia kenkiä ja jopa päällystakkeja saattaa jo nyt saada alennettuun hintaan.