Mallisto

Suositut filtterit
17 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Alexa Chung tarjoaa rentoa luksusta

Englantilainen tyyli-ikoniAlexa Chungtarjoaa omaa nimeään kantavilla muotivaatteillaan omalle tyylilleen uskollista boheemin rentoa katumuotia. Sekä suhteellisen perinteisiä vaatekaapin kulmakiviä, että kokeilevampia trendivaatteita tarjoavan brändin valikoimasta löytyviä tuotteitayhdistää luksushenkisyys, korkea laatu sekä suunnittelijalta peritty rentous.

Brändin ja sen luojan kantavana ajatuksena on luoda korkealaatuisia luksusvaatteita, joita ihmiset haluavat käyttää, ei pelkästään omistaa. Tästä syystä – vaikka tuotteista kekseliäitä yksityiskohtia, mielenkiintoisia leikkauksia ja näyttävää tyyliä löytyykin – on tuotteiden käytännöllisyys silti huippuluokkaa.

Alexa Chungin kokoelmasta löydät meillä Zalandolla kattavan valikoiman erilaisia vaatteita näyttävistä hameista luksuspyjamaan ja perinteisistä t-paita -malleista farkkuihin sekä arvokkuutta huokuviin takkeihin. Myös runsaasti luonnonmukaisia materiaaleja sisältävät huipputuotteet saattavat olla juuri se puuttuva palanen asukokonaisuudestasi tai näyttävän asun perusta. Tervetuloa ostoksille designer-muodin maailmaan.

Alexa Chung uskoo luonnonmukaiseen muotiin

Zalandolla tunnistat erityisesti luonnonmukaisuutta ja kestävää kehitystä valmistuksessaan huomioineet tuotteet vihreästä kestävä kehitys -merkistä. Kyseisellä merkillä varustettujen tuotteiden tuotesivuilta pystyy puolestaan näkemään hieman tarkemmin, minkälaisia kestävään kehitykseen liittyviä toimia tuotteen kohdalla on käytetty. Alexa Chungin valikoima on erinomainen osoitus siitä, että myös designer-vaatteita pystyy valmistamaan luonnonmukaisemmin, sillä brändin valikoimasta löydät useita näin merkittyjä vaatteita.

Alexa Chung -vaatteissa luonnonmukaisuus näkyy muun muassa useina vähintään 50-prosenttisesti luomupuuvillasta valmistettuina printtipaitoina sekä erilaisina, vähintään osittain kierrätettyjä materiaaleja sisältävinä vaatemalleina, kuten siisteinä farkkuina ja farkkushortseina. Luomumateriaaleista valmistettujen tuotteiden tekemiseen kuluu vähemmän vettä ja materiaalien kierrätys pidentää kunkin materiaalin käyttöikää ja vähentää jätteen määrää. Molemmat tavat rasittavat siis luontoa huomattavasti “normaaleja” valmistustapoja vähemmän.

Luomu- ja kierrätetyistä materiaaleista valmistamisen lisäksi yksi tärkeä ekologinen puoli brändin tuotteissa on myös niiden kestävyys. Ammattitaidolla ja tarkoin valituilla materiaaleilla tehdyt tuotteet kestävät pitkään, monesti jopa useita käyttäjiä. Kun tuote on laadukas, eikä sitä tarvitse olla nopeasti vaihtamassa uuteen, säästyy uusien tuotteiden valmistuksessa koituvia päästöjä ja luontoa ei tällä tavoin rasiteta lisää.

Upean boheemi Alexa Chung -look moneen tilanteeseen

Monesti designer-vaatteet ja luksusmuoti on ensisijaisesti erikoistapahtumiin. Alexa Chung -tuotteet poikkeavat ehkä hieman tuosta kaavasta, sillä niiden kattavasta joukosta löydät mukavat vaatteet yhtä lailla näyttävää sisääntuloa kuin arkista työpäivääkin varten.

Rennon kotoisat neuletakit ja lukuisat erittäin korkealla laadulla luonnonmukaisesti valmistetut t-paidat sopivat jokaiseen päivään. Ulkopukeutumiseen saa puolestaan näyttävyyttä upealla klassisella takilla tai komean muhkealla villaneuleella. Illanviettoon ja erilaisiin juhliin brändin kepeät juhlamekot ja monipuolinen hamevalikoima soveltuu mitä parhaiten.

Kaiken keskiössä brändin tuotteissa on sen perustajan oma rento, monella tapaa jopa boheemi tyyli. Värit vaihtelevat vanhahtavan ruskeasta räikeän punaiseen ja ylipäätään tuotteista huokuu luksustyylistään huolimatta maanläheinen ja trendikäs henki. Mikäli haluat elämääsi rentoa luksusta ja kenties ripauksen hyvällä tavalla boheemia henkeä, Alexa Chung saattaa olla juuri etsimäsi brändi.