Miehet
Lapset

Mallisto / All About Eve

 • Koko
 • Merkki
 • Hinta
  1 tuotetta
  |Lajittelu :

  All About Eve suunnittelee rentoa ja raikasta muotia nuorille naisille, jotka rakastavat värikästä kaupunkikulttuuria, festivaalien tunnelmaa, huoletonta rantaelämää ja iloista juhlimista. Aurinkoisesta Australiasta kotoisin oleva All About Eve edustaa uuden vuosituhannen muotisuunnittelua, jossa yhdistellään vallattomasti vaikutteita eri tyyleistä, kulttuureista ja vuosikymmeniltä. Lopputuloksena syntyy vahvailmeistä, itsevarmojen naisten nykymuotia, joka korostaa vapautta, persoonallisuutta ja kaavoihin kangistumattomuutta.

  All About Eve luo elämäniloista muotia nuorille naisille

  Australiasta lähtöisin oleva ja vuonna 2003 perustettu vaatemerkki All About Eve saa inspiraationsa seikkailusta, hauskanpidosta, kulttuurista ja matkailusta. Sen värikkäät kokoelmat on suunniteltu etenkin nuorille naisille, jotka tahtovat nauttia ihanimmista trendeistä ympäri maailman. Sen vaatteissa voi aistia tuulahduksen Australian huolettomasta rantaelämästä ja kaupunkikulttuurista, joihin kuuluvat kirkkaat värit, mukavasti istuvat leikkaukset ja ilmavat kankaat. Rennon australialaisen muotisuunnittelun lisäksi All About Eve ottaa vaikutteita esimerkiksi itämaisesta ornamentiikasta, amerikkalaisesta denim-muodista ja pelkistetystä eurooppalaisesta eleganssista. Nykypäivän muotimaailman tuoreimmat vaikutteet saavat lisämaustetta menneiden vuosikymmenten vintage-herkuista sekä eri metropolien värikkäästä katumuodista, festivaaleista ja populaarikulttuurista. Lopputuloksena on suloinen sekoitus omaleimaista nykymuotia, josta huokuu loputon intohimo nuoruutta, vapautta ja hauskuutta kohtaan.

  All About Eve tuo Australian aurinkoa jokaiseen säähän

  All About Eve -vaatteet sopivat täydellisesti niin villiin festarimeininkiin, letkeän sporttiseen asuun, herkkään kukkaisromantiikkaan kuin rosoiseen grunge-henkiseen tyyliinkin. Kesäisen tyttömäinen look syntyy esimerkiksi lämpimissä väreissä hehkuvasta, boheemin hippihenkisestä minimekosta tai lyhyistä farkkushortseista yhdistettynä ilmavaan kukkakuvioiseen toppiin, jonka värit sointuvat kauniisti yhteen kesäisen, päivettyneen ihon kanssa. Lämpimänä rantapäivänä vaatteeksi riittää bikineiden ylle puettu valkoinen kesämekko ja jalkoihin sujautetut sandaalit tai espadrillot. Näyttävään festarityyliin voit yhdistellä vapaasti esimerkiksi revittyä farkkua, neon-värejä, hapsuja sekä metallisävyjen hohtoa. Viileämpien ilmojen koittaessa voit vaihtaa minihelmat maksihameeseen ja napapaidan pitkähihaiseen neulepaitaan tai heittäytyä trendikkään ysärityylin vietäväksi korkeavyötäröisten farkkujen ja tiukan, poolokauluksisen raitapaidan myötä.

  Yhdistele ja sekoita