Mallisto

Suositut filtterit
662 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Brittiläinen vaatemerkki AllSaints sopii rokahtavasta tyylistä ja maanläheisistä sävyistä pitäville. Merkin vaatteissa ja asusteissa laadukkaat materiaalit yhdistyvät tyylikkäisiin leikkauksiin ja tummaan värimaailmaan. Toisinaan vaatteet ja asusteet ovat maustettuja värikkäillä yksityiskohdilla tai vaikkapa kulutuksilla, niiteillä ja ketjuilla – tästä merkistä ei aitoon brittityyliin asennetta puutu!

AllSaints – naisellisen maskuliinisia klassikkomalleja

All Saintsin asustemallistosta löytyy ihania laukkuja moneen eri tarkoitukseen. Materiaaleista löytyy laadukasta nahkaa ja kaunista mokkapintaa. Laadukas valmistusjälki näkyy asusteiden ompeleissa, viimeistelyissä, yksityiskohdissa ja kiinnityksissä. Merkin tote-mallisiin laukkuihin mahtuu kätevästi kaikki välttämättömyystarvikkeet, ja tämä laukkumalli on myös kaikessa yksinkertaisuudessaan ihanan monikäyttöinen ja helppo yhdistää mihin tahansa tyyliin. Laukkufriikki iskee silmänsä varmasti myös kauniisiin olka- ja pikkulaukkuihin, joista monia koristavat ihanat hapsu- ja ketjuyksityiskohdat. Väreissä hurmaavat khakinvihreä, konjakinruskea sekä pettämätön musta.

Monesti sanotaan, että todellisen tyylin ja laadun – tai sen puutteen – näkee asusteissa. AllSaints on merkkinä panostanut nimenomaan vaatteiden ja asusteidensa laadukkuuteen ja ylellisiin materiaaleihin. Kun asussa on vähintään yksi laadukas elementti, voi muun osuuden hyvillä mielin jättää huolettomammaksi. Klassinen ja tumma sävymaailma on ikityylikäs ja myös helppo yhdisteltävä muihin väreihin. Upeat materiaalit, mallit ja leikkaukset kiinnittävät katseen jo kaukaa – muuta ei juuri täydelliseltä vaatteelta ja asusteelta voi enää vaatiakaan. Voi hyvinkin olla, että uusi lempivaatteesi ja -laukkusi löytyy juuri AllSaintsilta. Ei muuta kuin tekemään tilaa vaatekaappiin!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista