Mallisto

Suositut filtterit
1 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Siellä missä on lunta, ovat myös Alpinan varusteet erilaisiin talviurheilulajeihin. Yritys on keskittynyt erityisesti lasketteluun ja hiihtoon sopivien monojen ja suksien valmistukseen, mutta valikoimasta löytyvät myös kestävät kypärät ja laadukkaat suojalasit koviin keleihin.

Alpinan laskettelukypärät on suunniteltu virtaviivaisiksi ja täydentämään laskettelutyyliä turvallisuudesta tinkimättä. Kypärä on laskettelijalle suorastaan pakollinen varuste ja sitä käyttämällä vältetään monet vahingot rinteessä. Kypärämallistosta löytyy myös integroiduin laskettelulasein varustettu laskettelukypärä, jolloin suojavisiirin voi näppärästi nostaa. Valittavanasi on kuitenkin myös irrallisten laskettelulasien ja -kypäröiden yhdistelmä, jolloin ominaisuudet saa räätälöityä omaan tarpeeseen.

Alpina tuo tyyliä ja turvallisuutta rinteeseen

Laskettelulasien UV-suojattu linssi pitää käyttäjänsä turvassa auringon haitallisilta vaikutuksilta. Valkoisen lumen ja kirkkaan auringon yhdistelmä voi myös vahingoittaa silmiä, joten kevyesti tummennetut lasit parantavat näkyvyyttä eikä aurinko häikäise. Linssien pinnoitus vähentää kylmän ja lämpimän ilman yhteentörmäyksessä syntyvän huurteen muodostumista laskettelulaseihin. Herkkäsilmäiselle laskettelulasit ovat ehdoton varuste, jotta silmät eivät valuisi vettä viiman vuoksi laskettelun jälkeen.

Alpinan naisten laskettelukypärässä on tyylikkäät pinkit tehosteet ja hillitty harmaa kokonaisilme. Malliston mustat kypärät sopivat yhteen vaatteen kuin vaatteen kanssa. Kypärät ovat riittävän tilavia myös pipolle tai pannalle, mutta ekstrapehmuste suojaa myös korvia viimalta. Säätöremmin ja pikalukituksen ansiosta kypärän saa säädettyä riittävän tiukalle ja sen riisuminen onnistuu napin painalluksella. Kypärät on suunniteltu siten, että laskettelulasien pukeminen onnistuu niiden kanssa mutkattomasti.

Yhdistät helposti