accountaccountbagbagzalando logomenu

Kaikki Suomen suosikkimerkit

Ilmainentoimitus ja palautus*

100 päivän palautusoikeus

Alusvaatteet

Merkki
m
Väri
Hinta
9049 tuotetta
9049 tuotetta

Alusvaatteilla on merkitystä

Lumoavia pitsiunelmia ja laadukkaita jokapäivän alusvaatteita

Pukeutuminen ei suinkaan ole ainoastaan se osa asua, joka näkyy. Todellisuudessa tyyli on kaikkien vaatekappaleiden luoma kokonaisuus – myös alusvaatteilla siis on väliä.

Visuaalisesti miellyttävät ja mukavat alusvaatteet saavat hyvälle mielelle. Hyvä mieli ja itsevarma olo taas näkyvät puoleensavetävänä hehkuna, jota ei voi teeskennellä. Alusvaatteita on myös hyvä olla monenlaisia: joskus tekee mieli pukeutua lämpimästi ja mukavasti, toisinaan taas itsevarmasti ja viettelevästikin. Arjessa on tärkeää, että alusvaatteet ovat oikeanlaiset; ne eivät purista, eivätkä näy vaatteiden läpi - ainakaan tavalla, jota et ole toivonut! Alusvaatteet ovat näkymätön, mutta olennainen elementti, kun pukeutumisesta puhutaan. Ne huomaa vasta, kun ne ovat epämukavat tai eivät sovi päällimmäisten vaatekerrosten kanssa. T-paitaliivit ja hipstersit sopivat niin farkkujen kuin jakkupuvunkin kanssa. Toinen lähestymistapa on tietysti luoda pikantti säväys arkisiin vaatteisiin pukemalla niiden alle ne kaikista kauneimmat pitsiset alusvaatteet.

Miesten alusvaatevalikoimassa puolestaan löytyy väriä. Miesten alushousut eivät ole enää ainoastaan välttämätön hankinta, vaan ne valitaan käyttötarkoitusta ja tyyliä ajatellen. Huoliteltu pukeutuminen alkaa miestenkin kohdalla alusvaatteista.

Valinnanvarasta ei taatusti tule pulaa – on suorien housujen alle sopivia perusalushousuja yksinkertaisissa väreissä, kuvioituja boksereita ja väljien housujen käyttäjille sopivia, perinteisiä puuvillaisia bokserishortseja. Klassisten väriyhdistelmien kuten sinivalkoisen rinnalle on noussut railakkaitakin yhdistelmiä. Kun aamulla vetää jalkaansa kirkkaanväriset kalsarit, päivä alkaa energisesti! Myös erilaiset kuviot ilahduttavat pukeutujaa. Miesten alusvaatevalikoimaan kuuluvat myös aluspaidat ja urheiluun sopivat pitkälahkeiset bokserit. Kun asu on viimeistä piirtoa myöten mieleinen, se näkyy olemuksessa.