accountaccountbagbagzalando logomenu

KAIKKI SUOMEN SUOSIKKIMERKIT

ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS*

100 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Miesten älykellot

Opas älylaitteen ostoon

Mikä älykello sopii minulle?

Älykellojen aika on tullut. Uuden kellomalliston myötä kannattaa katsoa kelloja tarkemmin. Olemme sitä mieltä, että katse kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Se ilmoittaa sinulle kaikesta: saapuneet viestit, sähköpostit ja puhelut. Se myös ohjaa tiesi esimerkiksi lähimpään ravintolaan. Oppaamme avulla voit selvittää, minkä tyyppinen älykello sopii sinun tarpeisiisi.

Älykello video miehet

Suosituimmat älykellomerkit

Vinkkejä älykellon hankintaan

Alt

Fossil Groupin VP Antonio Nigro kertoo mihin kaikkeen älykelloista on.

Antonio Nigro

Vice President Fossil

Olemme jo tottuneet siihen, että yhdellä laitteella voi hoitaa useampia toimintoja. Oli vain ajan kysymys, koska myös perinteinen rannekello päivittyi älykelloksi. Mikä on sopivin juuri sinulle? Keskustelimme asiasta Antonio Nigron kanssa, joka on Fossil-yhtymän Pohjois-Euroopan yksikön, nettikaupan ja kulutuselektroniikan yksikön varatoimitusjohtaja, ja ryhmittelimme yhdessä hänen kanssaan eri ostajatyyppejä. Ehkä tunnistat itsesi niistä.

Tekniikkafriikki

Sinun laitteesi tekniikan pitää olla aina uusinta uutta. Lieneekö laitteen tekniikka sinulle vielä tärkeämpää kuin sen tyyli? Kosketusnäytöllä varustetut älykellomme ovat sopivimpia sinulle, sillä niiden sisältämä tekniikka ei jätä toivomisen varaa. Niiden teknisiin ominaisuuksiin kuuluvat sisäänrakennettu mikrofoni, kaiutin, nopeuden mittaaminen aktiivisuusmittausta varten sekä tietenkin Google Home -sovellus.

Tyylipuhdas minimalistinen

Vaikka pidätkin älykelloa käytännöllisenä, kosketusnäytöllä varustetut älykellot ovat sinulle liian teknisiä etkä todennäköisesti käyttäisi monia toimintoja lainkaan. Sinua ei innosta myöskään se, että kello pitää ladata päivittäin. Siinä tapauksessa hybridiälykello on juuri oikea sinulle. Se näyttää aivan tavalliselta kellolta, vaikka siinä onkin paljon enemmän toimintoja kuin tavallisessa kellossa. Ilmoitustoiminto, aktiivisuuden seuranta, musiikin hallinta ja monia muita toimintoja ja kaikki tämä yhdellä paristolla, joka kestää jopa puoli vuotta.

Muotitietoinen

Tämän tyyppinen älypuhelimen ostaja on oikeassa paikassa, sillä olemme muotialan yritys, jolla on Fossil-yhtymän teknistä tietotaitoa. Voin suositella ostettavaksi täältä sekä kosketusnäyttökelloja että hybridiälykelloja, sillä niistä molemmista voi vaihtaa helposti rannekkeita. Siten voit sovittaa kellosi täydellisesti kuhunkin asuusi. Lisäksi voit vaihtaa kosketusnäyttöisen älykellon kellotaulun, minkä ansiosta kello saa aivan uudenlaisen ilmeen.

Organisoinnin mestari

Oletko säntillinen ihminen, joka on aina ajan tasalla, etkä haluaisi jättää väliin yhtään tapaamista tai puhelua? Kosketusnäytöllinen älykello sopii sinulle täydellisesti, sillä sen värinähälytyksen ja ilmoitusten ansiosta sinulta ei jää huomaamatta yhtään tapaamista, soittoa tai sähköpostia. Jotta et tuhlaisi resurssejasi tarpeettomasti, voit havaita heti näytöltä, pitääkö sinun vastata puheluun tai onko sähköposti tärkeä.

Kuntoilija

Etsitkö kellosta kirittäjää, joka motivoi sinua arjessa aktiivisempiin ja terveellisempiin elintapoihin? Tässä tapauksessa suosittelen hybridiälykelloa, sillä se auttaa sinua askeltesi laskemisessa, kaloreidenkulutuksesi mittaamisessa ja kaiken lisäksi se myös muistuttaa sinua juomaan enemmän.


Tutustu oppaisiin