Mallisto / American Apparel

American Apparel luo muodikkaita perusvaatteita laadukkaista materiaaleista. Brändin vaatteissa huokuu periamerikkalainen huolettomuus. Tästä valikoimasta löydät kaiken tarvitsemasi jokapäiväiseen ja ajattomaan tyyliin.
Koko
Merkki
Hinta
Väri
Kuosi
Kauluksen malli
8 tuotetta
Lajittelu :

Alun perin Kanadasta lähtöisin oleva, sittemmin toimintansa Yhdysvaltoihin siirtänyt American Apparel on vaatemerkki, jonka suunnittelujäljen tunnistaa. Vuodesta 1989 asti toiminut brändi valmistaa selkeitä ja hienostelemattomia vaatteita arjen tositilanteisiin. Selkeät perusvärit, laadukas puuvilla sekä kursailematon muotoilukieli ovat vaatemerkin tunnusmerkkejä. Merkki on myös tunnettu eettisestä tuotannostaan niin kotimaassaan Yhdysvalloissa kuin tuotantomaassaan Bangladeshissa.

American Apparel -vaatteita yhdistävät reipas muotokieli, jota sävyttävät värikartan perussävyt valkoinen, sininen ja punainen. Amerikkalaisen college-muodin helppoutta ja rentoutta jäljittelevät vaatteet ovat nuorekkaita ja rohkeita. Maksi- ja minimitat ovat brändin mallistoissa vieri vieressä. Vaatteiden kekseliäs ja luova yhdistely on osa merkin pukeutumisfilosofiaa. Sekä naisten että miesten vaatteet ovat yksinkertaisia mutta leikitteleviä. Reilut linjat ja yllättävät leikkaukset saavat vastapainoa klassisista värivalinnoista. American Apparel valmistaa käytössä kestäviä perusvaatteita pienellä twistillä!

American Apparel - trendikkäitä perusvaatteita jo vuodesta 1989!

Se, mitä et American Apparel -mallistoista löydä, sitä et tarvitse. Merkin tuotanto kattaa niin alusvaatteet kuin perusvaatteet aina t-paidoista neuleisiin ja housuihin. Erityisesti merkin bodyt ovat saavuttaneet kulttimainetta muodin tosikuluttajien parissa. Sekä alus- että päällysvaatteiden laadukas puuvilla kestää käyttöä ja venymistä. Merkin t-paidat ja neuleet ovat avain muodikkaampaan arkeen. Farkut, verryttelyhousut ja hameet - kaikki brändin alaosat ovat oikealla yhdistelyllä valmiita käyttöön niin kampukselle kuin toimistolle. Merkin asusteet, kuten klassinen selkäreppu tai pikkulaukku, täydentävät vahvaa perustyyliä.

Mutkattomat värit ja minimalistinen muotoilu tekevät American Apparel -vaatteiden yhdistämisestä vaivatonta. Kokoa nopea vapaa-ajan unisex-asu valkoisesta t-paidasta ja harmaista verryttelyhousuista. Naisille asusteiksi suositellaan pastellinväristä pikkulaukkua ja pyöreitä aurinkolaseja. Miesten asu täydentyy printillisellä selkärepulla ja tennareilla.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista