Suositut filtterit

Ranskalainen American College tarjoaa klassista kampusmuotia huumorilla ja urbaanilla designilla maustettuna. Jos inspiroidut katumuodista ja toisaalta arvostat nostalgisia muodin klassikkoja, voisi American College USA olla ehkä uusi suosikkimerkkisi. Erityisesti valikoiman lasten vaatteet ovat tutustumisen arvoisia.

Kaikki alkoi Varsity-takista. American College syntyi, kun kaksi lapsuudenystävää ja muusikkoa saivat idean herättää henkiin amerikkalaisen college-muodin ikoniset tyylit. Ja mikäpä olisi ollut klassisempi vaate kuin Varsity-takki, jolla on pitkä historia Yhdysvaltojen urheilu- ja koulumaailmassa. Varsity-takin tarina alkoi jo 1865, kun arvostetun Harwardin yliopiston baseball-joukkueen flanellipukuihin kirjailtiin kirjain H. Myöhemmin flanelliset puvut vaihtuivat takkiin ja villaneuleisiin. Oman joukkueen tai koulun symbolia kantanut takki oli alun perin erioikeus, ja siihen pukeutui pieni valikoitu ryhmä. Nykyään kuka tahansa voi pukeutua niihin, ja siitä onkin tullut suosittu esimerkiksi katumuodissa. Juuri AC Varsity -takki nosti American Collegen trendikkääksi arvostettujen muotilehtien ja tyylistään tunnettujen tähtien ja muusikoiden keskuudessa. Takin omintakeinen muotoilu ja trendikkyys istuvat urbaaniin elämäntyyliin erinomaisesta.

American College on päivittänyt kampusmuodin tärkeimmät klassikot

American Collegen lasten vaatteet tuovat viileää katuhenkeä koulun käytäville ja lasten rentoon vapaa-ajan pukeutumiseen. Vaatteet on valmistettu puhtaasta puuvillasta ja niiden muotoilu on klassisen puhdasta. Kuitenkaan ne eivät ole tylsiä, sillä upeat painatuskuvat ovat täynnä humoristisen viileää asennetta. Fontteihin ja kirjaimiin on sekoitettu piirroshahmoja ja väripalettia on uskallettu sekoittaa reilulla kädellä. Värikäs preppy-tyyli on todella läsnä näissä hulppean hauskoissa perusvaatteissa. Hauskoilla printeillä ja näyttävillä logoilla koristellut värikkäät t-paidat täydentävät farkkujen ja collegetakin muodostaman kokonaisuuden.

American Collegen valikoimasta löydät myös luonnollisesti aikuisten Varsity-henkiset välikausitakit ja pusakat, joilla voi viimeistellä rennon vapaa-ajan tyylin, oli se sitten farkut ja collepaita tai collegehousut ja huppari.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua