American Outfitters -vaatteiden hauska tyyli, upeat väriyhdistelmät ja reippaat kuvioinnit tuovat nuorten pukeutujien persoonallisen ilmeen esiin! Muuttuvassa maailmassa lapset kohtaavat päivittäin uusia asioita mutta oma persoonallinen tyyli on ja pysyy. Muotitaituri American Outfitters vastaa tyylihaasteisiin luomalla moderneja vaatteita kaikille nuorille muodin ystäville. Viimeisimpien trendien seuraaminen, niiden upottaminen uusimpiin suunnittelupöydillä lepääviin vaateluonnoksiin ja lopulta esiintuominen upeina vaateluomuksina on American Outfitters -merkin tapa toimia. Siksi merkin vaatteet ovatkin ajattomia ja muodista kiinnostuneiden lasten suosiossa!

American Outfitters inspiroi ja innostaa!

American Outfitters ilahduttaa nuoria pukeutujia ja täydentää seikkailunhaluisten muodin ystävien vaatekaappia. Upeat vaatteet sisältävät katseita varastavia yksityiskohtia, kuten maastokuvioisella kankaalla vuorattuja huppuja, pienillä paljeteilla koristeltuja paidankauluksia sekä värikkäitä housuja ja shortseja, joiden lahkeissa kimaltelevat niittikoristeet. Valikoimasta löytyy mukavia ja moneen käyttöön sopivia collegepaitoja, joiden kuoseissa komeilee jännittäviä printtikuvioita. Huippumerkki on täydentänyt printtipaitoja humoristisilla eläinhahmoilla, vauhdikkailla kilpa-autoilla ja moottoripyörillä, moderneilla iskulauseilla sekä tyylikkäillä klassisilla kuvioilla suurten tähtimuotojen tapaan. Yhdistipä collegen farkkujen tai sporttisten shortsien pariksi, näissä pitkähihaisissa paidoissa pojat saavat tuotua street-muotia henkivän tyylikkyyteensä esiin!

American Outfitters -mekkojen joukosta löytyy tytöille muun muassa kaunisruutuisia paitamekkoja, jotka ovat loistava ja näppärä asuvaihtoehto legginsien tai paksujen sukkahousujen kanssa käytettäväksi. Kesäinen, leveällä kellohelmalla varustettu juhlamekko nousee synttäri- ja sukujuhlien keskipisteeksi. Mekkoihanuuden luoman juhla-lookin saa kruunattua lakerikengillä tai ruseteilla koristelluilla sandaaleilla. Haalarit ovat nousseet muotiin niin aikuisten kuin lastenkin pukeutumisessa: käytännöllisiä haalareita on tarjolla niin lyhyillä kuin pitkilläkin lahkeilla varustettuina ja monessa eri värissä. Helppoon asukokonaisuuteen tarvitsee lisätä ainoastaan sporttiset tennarit, sutaista hiukset ponnarille ja napata mukaan pikkuruinen käsilaukku - nopea ja muodikas look on valmis!

Yhdistele ja sekoita