Mallisto

Suositut filtterit
40 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

ANAKIn charmikkaan chicit kengät ovat yhtä lailla minimalistin kuin tämän runsauden sarvesta hörppivän ekstravagantin alter egon mieleen. Funktionaaliset ja yksinkertaisen tyylikkäät jalkineet ovat täynnä näyttäviä yksityiskohtia ja materiaalivalinnoissa ei ole vedetty mutkia suoriksi, vaan yhdistetty rohkeasti vastakohtia ja toisiaan korostavia elementtejä.

ANAKIn kengät henkivät eleganttia huolettomuutta – muuta ei voi odotaakaan pariisilaiselta jalkinebrändiltä. Kolmen ranskalaissuunnittelijan perustama merkki vannoo selvästi käytännöllisyyden ja hienostuneen yksinkertaisuuden nimeen. Jos siis etsit mukavia kenkiä, joissa on persoonallisuutta ja jotka kipuavat ohi menevien trendien yli, etsintäsi voit päättää ANAKIn kenkiin.

ANAKI tarjoaa sopivasti kimallusta

ANAKI yllättää kimaltelevilla pinnoillaan, joissa on yhdistetty kauniisti glitteriä ja metallinhohtoa perinteikkäämpiin pintoihin ja yllättäviinkin väreihin. Kengissä on juusi sopivasti glamouria, jolla voit uudistaa arkisen farkkutyylisi tai nostaa tyylisi muotitaivaan kirkkaimpien tähtien joukkoon. Valitse metallinhohtoiset sandaalit farkkutyylisi kruunuksi. Erikoisemmat, käärmekuvioiset metallivärit vaaleanpunaisena tai -sinisenä tuovat täystyrmäävän vaikutuksen juhlatyyliisi tai klubille. Valitse korolliset sandaalit ja yhdistä ne nilkkapituisiin farkkuihin ja toppiin. Mätsää asuun laukku, jossa voi olla samaa sävyä kenkien kanssa. Korolliset sandaalit, joissa on yhdistetty reippaita sävyjä kultaan tai valkoista hopeaan ovat jetsetterin valinta.

Miten olisi trendikkäät valkoiset kengät? Rennot loaferit sopivat chicin midimittaisen hameen ja kevyen paitapuseron kanssa. Valkoiset nauhalliset kävelykengät ovat naisellisen pehmeät mutta tuovat kuitenkin ripauksen maskuliinisuutta naiselliseen bisnestyyliin. Valitse housupuku pastellisävyissä tai karkkiväreissä valkoisten kenkien kanssa ja look on pehmeän naisellinen ja raikas. Valkoiset sandaalit sopivat kesän kevyisiin juhliin tai farkkulookin koristamiseksi.

ANAKI valmistaa upeat talvisaappaat ja nilkkurit, jotka yhdistät tyylikkäästi syksyiseen tai talviseen lookiin. Polvipituiset saappaat ovat joka tilanteen kengät – ne sopivat niin pillifarkkujen kuin mini- maksi- tai polvipituisen hameen kanssa.

Yhdistät helposti