Mallisto

Suositut filtterit
sizes
brands
Pintamateriaali
shipped_by_zalando
1 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

And Less kuljettaa muodin ystävät skandinaavisen minimalismin pariin. Brändi onnistuu kuitenkin tuomaan siihen vahvuutta, kuohkeutta ja rouheutta, mikä synnyttää kiinnostavaa designia modernin naisen käyttöön. Oletko sinäkin hurahtanut muotiin, jossa rakennetaan useita lookeja vain muutamista vaatteista? Laatuhan korvaa määrän. Arvostat myös huippulaadukkaasti viimeisteltyjä vaatteita, kauniisti laskeutuvia linjoja ja hellältä tuntuvia materiaaleja. And Less ei ole yhtään vähempää.

And Less luo epätavanomaista luksusta

And Less -brändin designin kauniit, linjakkaat muodot, Pohjolan myrskyisiltä saarilta kerätyt sävyt ja pehmeät kontrastit hurmaavat kenet tahansa modernin naisen, joka etsii garderobiinsa luotettavaa ja ajatonta designia. Pörröiset syleilevät sileitä pintoja, maskuliininen vahvuus halaa feminiinisiä siluetteja ja sporttinen kohtaa klassisen puhtaan designin. Tämän skandinaavisemmaksi ei vaatemuotoilu mene. And Less on kuitenkin kaikkea muuta kuin tavanomainen skandimerkki. Sen designissa toki korostuu pohjoismainen yksinkertaisuus, mutta se onnistuu tuomaan designiinsa kiinnostavaa rytmikkyyttä laskoksilla, vahvoilla väreillä ja kiinnostavilla yksityiskohdilla. Brändin designissa näkyy myös pohjoismainen ajatus hillitystä ja käytännöllisesti vaatemuotoilusta sekä arvostus käsityö-perinteitä kohtaan.

And Less – kapselivaatekaapin avainvaatteet

And Less on merkki, joka kurkkaa menneisyyteen ja utelee huomisesta, mutta ennen kaikkea se on tässä ja nyt. Sen vaatteet ovat erittäin ajattomia ja klassisia. Niistä onkin erityisesti kapselivaatekaapin toimiviksi palasiksi, jos sellaiseen olet hurahtanut. Kapselivaatekaapin ajatus voi olla muun muassa se, että se koostuu muutamista toimivista vaatteista, joista syntyy useita lookeja yhdistelemällä niitä keskenään. And Lessin ylellisistä materiaaleista valmistetut ja minimalistisen tyylikkäät vaatteet on helppo yhdistää niin keskenään kuin muiden räväkämpien vaatteiden kanssa. Kaunis neulepaita voi toimia niin sikarimallisten kangashousujen, kynähameen kuin rentojen farkkujen kanssa. Sama koskee tyylikästä kauluspaitaa, josta on niin toimistolle kuin juhliin. Elegantit kangashousut sopivat niin sporttiseen tyyliin collegepaidan ja tennareiden kanssa kuin naisellisen romanttiseen tyyliin röyhelöisen kauluspaidan ja korollisten avokkaiden kanssa.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua