Miehet
Lapset

Mallisto / Anecdote

Koko
Merkki
Hinta
Pintamateriaali
1 tuotetta
Lajittelu :

Anecdote on hollantilainen vaatemerkki, joka suunnittelee ylellisiä ja klassisen tyylikkäitä vaatteita eleganteille pukeutujille. Kauniisti laskeutuvat kankaat, taidokkaat leikkaukset ja puhtaat linjat tekevät vaatteista todellisia muotivalioita, jotka sopivat erinomaisesti hiljaista tyylikkyyttä ja silmiinpistävää laatua arvostaville naisille.

Valitse vain valioyksilöitä vaatekaappiisi

Anecdote saa nimensä mukaisesti inspiraation tarinoista. Merkin luoja Jetteke van der Wyck - van Beuningen tuo jokaiseen mallistoon ripauksen henkilökohtaisuutta ja ammentaa inspiraatiota esimerkiksi rakkaudestaan luontoon, matkusteluun, uusiin kulttuureihin ja toisaalta perinteiden vaalimiseen, kuten ystävien ja perheen merkitykseen. Mallisto on täynnä muodin kiistattomia klassikkovaatteita, esimerkiksi täydellisesti laskeutuvia villakangastakkeja ja liehuvalahkeisia kangashousuja. Villakangastakki ja bleiseri ovat siitä erityislaatuisia vaatteita, että ne voi yhdistää melkein mihin tahansa asuun, jonka ne muuttavat hetkessä arvokkaammaksi ja huolitellummaksi. Malliston kauniit A-linjaiset hameet sen sijaan ovat naisellisuuden huipentuma, joka on toimistokelpoinen vaate yhdistettynä vaikka klassiseen pooloneuleeseen. Anecdote suunnittelee myös kauniita maksimekkoja, jotka edustavat helppoa muotia kaikessa mukavuudessaan. Tämän kaltaiset vaatteet eivät usein vaadi paljoakaan muuta parikseen – kengät tosin määrittelevät, tuleeko kokonaisuudesta rento vai skarpin huoliteltu.

Anecdote karsii kaiken turhan pois – ja antaa paljon enemmän!

Anecdoten kauniin maanläheinen väripaletti saa rinnalleen pirteitä korostusvärejä, esimerkiksi upeita keltaisen eri sävyjä. Vaatteita on helppo yhdistellä toisiinsa juuri niiden pelkistetyn tyylin ja hillityn tyylikkään värimaailman vuoksi. Tyyliltään Anecdote-vaatteet edustavat ajatonta ja iätöntä muotia, ollen silti kaikkea muuta kuin tylsiä. Malliston puhtaissa linjoissa ja yksinkertaisissa leikkauksissa on eleetöntä ja hiljaista tyylikkyyttä. Jos sinäkään et kaipaa vaatteilta ylimääräistä krumeluuria vaan nautit selkeydestä ja puhtaudesta, voi tähän merkkiin sijoittaminen olla todellinen palvelus tyylillesi.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua