Angulus luo laadukkaita kenkiä, joissa erityisesti lasten on mukava astella huolettomasti ja mukavasti. Tanskan parhaaksi lastenkenkäsuunnittelijaksi Børn i Byen -palkinnolla vuonna 2014 valittu brändi perustaa suunnittelunsa siihen ajatukseen, että lasten varpaiden tulee saada kasvaa rauhassa, ilmaa ympärillään. Puristavat ja hankaavat kengät eivät sovi kenenkään jalkaan, eivätkä erityisesti lasten. Luonnollinen ja ilmava muotoilu innostaa liikkumaan ja pitää hymyn huulilla pitkilläkin kävelyretkillä.

Angulus luo italialaisen tyylikästä designia pohjoismaalaisella funktionaalisuudella maustettuna

ATC Footwear A/S eli ATC luo huippumuodikkaita lasten kenkiä, joiden kaunis muotoilu erottuu edukseen katukuvasta. Kaikessa mukavuudessaan ja funktionaalisuudessaan ATC:n kengät ovat täynnä upeita klassikkomalleja, jotka ovat tuttuja aikuisten muodista mutta istuvat yhtä tyylikkäästi lasten kaupunkityyleihin. Kaikki brändin kengät suunnitellaan Kööpenhaminan sydämessä ja valmistetaan Portugalissa. Merkki tunnetaan laadukkuudestaan myös esimerkiksi Brittein saarilla ja muualla Euroopassa. Sen laatuun voikin luottaa, sillä oman Angulus-brändin lisäksi ATC on valmistanut kenkiä maineikkaille merkeille, kuten Clarksille, aralle, Lloydille ja Peter Kaiserille. Sen kengissä onkin juuri sopivasti hienostuneisuutta ja klassista ilmeikkyyttä, värimaailman ammentaessa ajankohtaisesta muodista. Lisäksi se panostaa korkealaatuisiin materiaaleihin, jotka tekevät kengistä arvokkaan elegantteja. Merkin mallistot ovat alun perin ammentaneet inspiraatiota italialaisesta kenkäsuunnittelusta.

Angulus-valikoima on täynnä upeita klassikoita

Löydät upeasta valikoimasta ajattomat suosikit lasten jalkoihin sopivina. Lasten jalkaan miellyttävästi istuva ikisuosikki saattaa olla nilkkurimalli, jossa on kengän sivuosassa resorit ja sekä kannassa ja joissakin malleissa myös edessä vetolenkki, jolla saa kengän näppärästi vedettyä jalkaan. Chelsea-bootsit voi sovittaa niin farkkujen, mekkojen kuin siistimpienkin housujen kanssa. Yläosaksi voi valita siistin kauluspaidan, neuleen tai pikeepaidan. Vintage-henkinen tyttöjen tyyli syntyy nilkkureista ja röyhelöisestä pitsimekosta ja neuleesta. Nilkkurit saavat näkyä myös farkkujen ja chinojen alta, joten lahkeita saa kääräistä muutamankin kerran. Väriksi nilkkureihin voi perinteikkään konjakinruskean sijaan valita myös pehmeitä pastellisävyjä tai futuristista metallinhohtoa. Anguluksen kenkävalikoimasta löytyy myös matalavartisia juhlankeniä. Ehdottomat suosikkimme löytyvät sandaaleiden joukosta. Sievät sandaalit nilkkaremmeillä ja gladiaattorisiluetilla ovat kesän suosikit. Laadukas nahka tuntuu miellyttävältä myös kuumalla ilmalla. Ja remmeillä kiinnitettävät sandaalit pysyvät tukevasti myös lasten jalassa.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista