Mallisto

Suositut filtterit
4 274 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Anna Fieldin tuotteet ovat raikas yhdistelmä hienostunutta luksusta ja mukavaa käytännöllisyyttä. Ne vaatettavat päästä varpaisiin jokaisen naisen, joka kaipaa vaatteiltaan pelkistettyä eurooppalaista tyylikkyyttä maustettuna itsevarmalla asenteella, persoonallisilla yksityiskohdilla ja trendikkäällä särmällä. Näillä vaatteilla, kengillä ja asusteilla selviät tyylillä vuoden jokaisesta päivästä!

Nuori saksalainen muotibrändi Anna Field tarjoaa laajan kokoelman moneen eri ilmeeseen istuvaa naistenmuotia. Sen designin keskiössä ovat pelkistetyn selkeät linjat, ajattoman naisellinen tyylikkyys ja puhtaat värimaailmat. Voit rakentaa asusi esimerkiksi minimalistisen nude-tyylin, klassisen mustavalkoisen lookin tai raikkaan hentojen pastellivärien varaan, ja terästää kokonaisuutta näyttävällä nahkalaukulla, kirkkaan sävyisillä korkkareilla tai ihanan silkkihuivin lumolla. Plus-kokojen ja äitiysvaatemalliston ansiosta aivan kaiken kokoisten naisten on helppo löytää omaan vaatekaappiinsa ja värisilmäänsä sopivat tuotteet.

Anna Field – vaatteet, kengät ja asusteet modernin naisen elämän joka hetkeen

Anna Fieldin vaatekokoelmasta löydät vaihtoehtoja joka säähän ja tilanteeseen aina alusvaatteista ja yöpaidoista lämpimiin talvitakkeihin. Monikäyttöinen vaatekerta arkeen syntyy esimerkiksi kauniisti istuvista harmaista kangashousuista yhdistettynä puuvillaiseen luonnonvalkoiseen paitapuseroon sekä neuletakkiin tai bleiseriin esimerkiksi raikkaan pinkin tai turkoosin sävyisenä. Asun yleisilmettä voit ohjata kevyen hillittyyn suuntaan valitsemalla kengiksi vaaleat avokkaat tai asialliseen bisneslookiin tummien korkokenkien avulla. Korolliset nauhanilkkurit antavat asulle puolestaan katu-uskottavaa särmää.

Upeaa glamour-henkeä juhlaan tuovat himmeästi kiiltävät tai elegantista pitsistä ommellut mekot, joiden tehon täydentävät samanhenkiset korkokengät ja siro juhlalaukku. Rennoissa illanistujaisissa voit luottaa ilmavan viskoosimekon tai suurilla printeillä koristellun puuvillamekon tehoon.

Anna Field auttaa myös, kun etsit asusteita ja laukkuja kruunaamaan tyylisi. Laadukkaasta nahasta valmistetut käsilaukut, ylellisen pehmeät huivit, hatut ja hanskat sekä muut tarpeelliset asusteet toimivat samalla näyttävinä yksityiskohtina, jotka voit halutessasi mätsätä esimerkiksi kenkien väriin sopiviksi.

Yhdistät helposti