Katalogi

Suositut filtterit
904 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Nyt on tarjolla miesten huippumuotia suoraan trendikkäästä ja sykkivästä Lontoosta! Antioch-vaatemerkki tuo rentoa tyyliä kaikkien saataville. Antiochin taustalla vaikuttaa pieni ja kollektiivinen joukko vaatesuunnittelijoita, joiden käsistä merkin muotiluomukset syntyvät. Merkin suunnittelu ja mallien kehittely tapahtuu Itä-Lontoolaisesta toimistosta käsin, jossa merkki on alun perin saanut myös syntynsä. Idea uuden vaatemerkin suunnitteluun sai alkunsa, kun suunnittelijat totesivat että miesten vaatemarkkinoilta puuttuu sellainen brändi, joka toisi miesten vaatteisiin yhdistettynä huippumuotia ja rentoutta. Antioch tuo myös vastauksen ensiluokkaisiin materiaaleihin ja vaatteiden korkeaan laatuun.

Vaikutteet ja inspiraatio merkin luomuksille syntyvät katumuodista, urheilusta, musiikista ja muista ympäröivistä kulttuurivivahteista. Antioch sekoittaa suunnittelussaan muotoja rennoista urheilu- ja vapaa-ajan vaatteista sekä grungemaisesta esteettisyydestä, joita rakennetaan yhdessä ensiluokkaisten materiaalien ja istuvien leikkausten yhdistelmistä. Näistä syntyy vaatemerkki, jolle ominaista on klassisen kevyt tyyli. Monimutkaisistakin asioista saa yksinkertaisia, kun niihin ei suhtaudu turhan vakavasti. Tämä vaatemerkki tuo sinulle juuri kaivattua, rentoa asennetta!

Siistiä grunge-tyyliä ja asiallista asennetta Antiochilta

Antioch-valikoimista löytyy t-paitoja, pitkähihaisia paitoja ja huppareita, joissa on käytetty hauskoja väriyhdistelmiä, logoilla koristeltuja printtejä sekä rohkeita kuvioita. Suunnittelussa on hyödynnetty vanhojen klassikkomallien, kuten pilottitakkien, malleja, joita on päivitetty nykyaikaisiksi heijastamaan Antioch-estetiikkaa. Takkivaihtoehdoista löytyykin pilottitakin tyylinen, pidempi malli jossa vanhaan tuttuun klassikkoon on tuotu uutta ilmettä pienillä mielenkiintoisilla yksityiskohdilla. Farkuista löytyy istuvia malleja sekä suorempia prätkämallisia housuja. Valikoiman malleja on tarjolla tyylikkäissä klassikkoväreissä sekä kivipestyissä sävyissä. Lyhyempi farkkumalli, polvipituiset shortsit, helpottavat kesähelteillä. Shortsivalikoima kattaa myös perinteisiä suoran mallisia kangasshortseja kivoissa eri väreissä.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua