Mallisto

Suositut filtterit
150 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Arena on uima-asumuodin ykkönen! Jo 70-luvulla perustettu merkki erikoistuu huippulaadukkaisiin uima-asuihin. Valikoimissa on bikineitä, uimahousuja sekä vesirientoihin liittyviä tykötarpeita sandaaleista kylpytakkeihin. Pitkä kokemus näkyy täydellisinä teknisinä ominaisuuksina, ja ilmeeltään Arenan luomukset ovat ehdottoman ajankohtaisia!

Arenan juuret ovat kilpauima-asujen valmistamisessa. Jo 70-luvulla se mullisti uima-asusuunnittelua kehittelemällä mahdollisimman kevyitä ja ihonmyötäisiä uima-asuja, jotka siivittivät uimarit huippusuorituksiin. Noilta vuosikymmeniltä asti jatkunut tekninen kehittely takaa sen, että Arena-uikkarit vastaavat vaativimpienkin uimareiden haasteisiin. Brändin kiehtovuutta lisää entisestään mittava valikoima, josta voi poimia niin hillityt ja yksiväriset kuin räväkänkin väriset uima-asut.

Arena on aidon vesipedon valinta

Naisten Arena-uikkareihin kuuluu surffityyliin täydellisesti istuvia sporttisia bikineitä, joiden värimaailma on raikas ja trendikäs. Valikoimassa pääosassa ovat kuitenkin uimapuvut, jotka sopivat niin treenaamiseen kuin uimarannalla oleiluunkin. Kauniisti muotoiltujen uikkareiden värimaailmassa on runsaasti valinnanvaraa. Musta on ajaton valinta, samoin tummansininen. Pirteitä vaihtoehtoja edustavat erilaisin makein kuosein viimeistellyt uima-asut.

Miesten Arena-valikoimaan kuuluu allaskäyttöön sopivia ihonmyötäisiä uimahousuja, lahkeilla tai ilman. Voit valita niin klassiset yksiväriset simmarit kuin tyylikkäästi kuvioidun mallinkin. Kevyet ja ihonmyötäiset uimahousut siivittävät huippusuorituksiin! Rantaelämää ja meressä polskimista varten trendikäs vaihtoehto on puolestaan sporttiset uimashortsit aurinkoisissa väreissä tai tyylikkäissä kuoseissa.

Arena valmistaa myös makeita, uimaan inspiroivia lasten uima-asuja. Merkin valikoimissa on lisäksi runsaasti sporttisia sandaaleja, virtaviivaisia uimalaseja ja tyylikkäitä pyyhkeitä. Brändin kylpytakkiin on nautinnollista kietoutua vauhdikkaan treenin päätteeksi!

Yhdistele ja sekoita