Katalogi

Suositut filtterit
38 tuotetta

Seuraa suosikkimerkkejäsi

Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Armor lux on ranskalainen vaatemerkki, joka sai alkunsa jo vuonna 1938 keskittyen tuolloin laadukkaisiin alusvaatteisiin. Merkin perusti sveitsiläinen mies nimeltään Walter Hubacher. Alusta asti laatu on ollut yksi brändin kulmakivistä, ja jo vuonna 1971 yritys perusti laaduntarkkailujärjestelmän, jonka avulla se pystyi valvomaan laatua aina materiaalin tuotannosta valmiiseen tuotteeseen asti. Samoihin aikoihin brändi lanseerasi ensimmäisen valmisvaatemallistonsa alusvaatteiden rinnalle.

Armor lux -malliston vaatteet ovat klassisen merihenkisiä ja perinteinen raitakuvio toistuu monissa merkin vaatteissa. Meriltä ja purjehduksen maailmasta inspiraationsa saaneet vaatteet istuvat täydellisesti rentoon ulkoiluun ja vapaa-ajan käyttöön. Raitakuvio on ollut kestosuosikki muotimaailmassa jo vuosia, eikä sitä aina edes mielletä enää merihenkiseksi, vaikka meriltä se nimenomaan alun perin onkin saanut innoituksensa. Raita on monikäyttöinen ja tuo asuun kuin asuun raikasta ilmettä. Raitapaidan voi pukea monella eri tavalla, jolloin saat tyyliin erilaista ilmettä. Esimerkiksi korkeavyötäröisten housujen tai shortsien kanssa voit pukea paidan housujen sisään, tällä tavalla saat halutessasi korostettua vyötärön seutua. Rennompi look syntyy, kun puet paidan huolettomasti housujen tai hameen päälle.

Armor lux - merihenkistä ja ajatonta vapaa-ajan muotia

Vaaleat värit, sinivalkoisuus ja raikkaat kuviot tuovat helposti myös mieleen pohjoismaisen tyylin ja ne sopivatkin täydellisesti skandinaaviseen makuun. Pitkähihaiset neulemekot ovat täydellisen tyylikäs valinta koleisiin päiviin. Kesähelteille tarjolla on kevyitä ja näyttäviä maksimekkoja, joiden tyyliä on helppo muokata asusteita lisäämällä. Klassisen tyylikäs ja aina muodin hermolla oleva asukokonaisuus syntyy valitsemalla jalkaan vaaleat housut ja yläosaksi vaaleapohjaisen raidallisen paidan. Mallistosta löytyy viileille keleille upeita neuleita palmikkokuvioituina ja kirjoneulottuina. Takeista voi aistia viittauksia army-muotiin, sillä mallit ovat saaneet inspiraationsa armeijassa käytetyistä parka- ja duffelitakeista. Laivastonsininen, valkoinen ja musta toistuvat useissa brändin vaatteissa. Piristeenä näiden klassikkovärien joukosta löydät erilaisia punaisia ja vaaleampia sinisiä. Armor lux -merkin vaatteilla saat luotua kiehtovan ajattoman lookiin kaikkiin parhaisiin vapaa-ajan hetkiisi, olivatpa ne sitten merillä tai maissa!

Yhdistät helposti