Mallisto

11 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Onko energiatasot nollissa pitkän työpäivän jälkeen ja peilistä katselee nuutunut ja haalistunut varjo siitä, mitä olit vielä aamulla... kaipaisit jotain silkin pehmeää, suloista kaveria, jonka syliin voit käpertyä – voi jospa se olisi vielä jotain silmiä hivelevän kaunista ja rauhoittavaa! ASCENO tietää juuri mitä kaipaat: ylellistä silkkipyjamaa.

Lontoolainen ASCENO tarjoaa feminiinistä voimaa yövaatteiden ja uimapukujen muodossa. Merkin nimi kuvastaa sanoja meri, matkailu, feminiinisyys ja voima. Poppy Sexton-Wainwrightin ja Lauren Skerrittin perustaman merkin yövaatteet ovat tehneet vaikutuksen jo muun muassa arvostettuihin muotitoimittajiin, sillä niitä on nähty suurissa muotilehdissä, kuten Voguessa. Miksipä et siis sinäkin tutustuisi näihin ihaniin pyjamiin ja yöpaitoihin?

ASCENO tuo luksuksen osaksi arjen tyylikavalkadia

ASCENON pyjamat huokuvat tyyntä rauhaa ja pauhaavat samalla feminiinistä voimaa dynaamisine kuvioineen. Merkki osaa taikoa klassisista yövaatteista raikkaan moderneja. Sataprosenttisesta silkistä valmistetut pyjamat tekevät arjen luksuksesta täyttä totta ja saavat sinut vallan odottamaan iltaa, jolloin saat pujahtaa ylelliseen, viileään silkkipyjamaasi. Pitkähihaiset ja -lahkeiset pyjamat ovat perinteikkäitä ja erittäin tyylikkäitä. Niissä on mukava viettää rento koti-ilta kirjan parissa tai paistatella romanttisesti takan äärellä oman kullan kainalossa. Ja ehkä tyylikkään after skin voisikin viettää perheen tai ystävien kanssa omassa mökissä pyjamissa lautapelejä pelaillen tai viiniä siemaillen. ASCENOn kauniit pyjamat varmistavat mukavuuden rennoilla ja väljillä leikkauksillaan.

Leikkisyyttä ja kepeyttä ei myöskään ASCENOn yövaatteista puutu. Retrossa shortsien ja napitettavan lyhythihaisen kauluspuseron setissä on hauskaa twistiä. Kuvioinnit pyjamissa tuovat pintoihin elävyyttä. ASCENOn yöpaidat ovat nekin herttaisen suloisia ja ihanan vilpoisia valoisina kesäöinä. ASCENOn sataprosenttisesta silkistä valmistetut pyjamahousut ja -paita voivat olla paras sijoitus, jonka tulet tekemään, sillä silkin arvo säilyy ikuisesti.

Tutustu myös