Asso onnistuu muuntamaan catwalkien tähtityylit lasten makuun sopiviksi. Brändi suunnittelee trendikkäitä kenkiä, joissa panostetaan erityisesti mukavuuteen. Brändin saappaat ja tennarit hurmaavat uniikilla ilmeellään.

Asso palvelee pikkujalkoja mukavuudellaan arjen menossa

Asso suunnittelee uniikkeja lasten kenkiä, joissa kohtaavat aikuisten kenkämuodista tutut trendit ja lasten makuun sopiva persoonallinen ilme. Erityisesti hienostuneet saappaat ovat taatusti tyylistään tarkkojen naperoiden mieleen. Niissä on hienostunut ilme, joka istuu niin farkkujen kuin mekkojen kanssa. Brändi tunnistaa lasten toiveet ja tarjoilee sieviä yksityiskohtia luovalla tavalla. Kenkien persoonallinen ilme puhuttelee lapsia, jotka ihastuvat hauskoihin yksityiskohtiin, kuten kukkakuvioituihin tai kauniisiin helmi-, niitti- ja glitterkoristeltuihin paneeleihin. Metalliset medaljongit, soljet ja ketjut tuovat kauniin yksityiskohdan saappaisiin ja cowboy bootseihin. Bootseista syntyy kiva ilme, kun ne yhdistää kuviolliseen neulemekkoon, sukkahousuihin ja farkkutakkiin. Saappaat sopivat myös juhlatyyleihin chicin ilmeensä ansiosta. Brändi suunnittelee myös tyylikkäitä tennareita. Nahkaiset kaupunkitennarit sopivat niin juhlatyyleihin kuin arjen vauhdikkaaseen menoon farkkujen, chinojen ja huppareiden kanssa stailattuina.

Hienostuneet kengät viimeistelevät lasten juhlatyylit

Asso suunnittelee rohkeasti lapsille kenkiä, joissa on ylellinen tunnelma. Ne ovatkin omiaan lasten juhlatyyleissä. Kesäisiin juhlalookeihin hameiden ja shortsien kanssa sopivat sirot sandaalit tai ballerinat nahkaremmeillä sekä siistimmät tennarit, nauhalliset nilkkurit ja loaferit. Ballerinoihin ja sandaaleihin tuovat sieviä yksityiskohtia ruusukkeet ja koristekivet tai metallinhohtoiset materiaalit. Herkät sävyt, kuten liila ja vaaleanpunainen, korostavat jalkineiden suloisuutta. Valkoiset, mustat ja siniset kengät sopivat minimalistisempaan tyyliin ja monipuolisesti erivärisiin asukokonaisuuksiin. Kukkakuvioinnit ja koristetikkaukset viimeistelevät persoonallisen ilmeen. Ennen kaikkea brändi panostaa jalkineissaan mukavuuteen ja istuvuuteen, joka tukee kasvavaa jalkaa kovassakin menossa. Lapset kuitenkin usein jo tietävät, millaiset kengät sopivat omaan makuun, joten kenkiä valitessa kannattaa ottaa huomioon myös lapsen omat mieltymykset ja toiveet.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua