Asusteet

Suositut filtterit
265 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Taattua laatua Festinalta

Festina on monelle tuttu brändi, sillä tämä erityisesti upeista kelloistaan tunnettu sveitsiläinen yritys perustettiin jo vuonna 1902. Lotus-kellomerkin omistaja osti yrityksen vuonna 1984 luoden nykyisen Festina Groupina tunnetun Festina Lotus S.A. -yrityksen. Brändin tuotteissa näkyvätkin pitkät perinteet yhdistettynä moderniin designiin ja innovaatioihin, ja ennen kaikkea yritys on tunnettu korkeasta laadustaan.

Laatukellojen valmistajana aloittanut yritys tunnetaan yhä edelleen parhaiten juuri kelloistaan, joita myydään joka vuosi noin viisi miljoonaa kappaletta ympäri maailman. Kellojen lisäksi brändin tuotevalikoimasta löytyvät kuitenkin myös esimerkiksi tyylikkäät ja eksklusiiviset käyntikorttikotelot, kynät ja lompakot.

Laajasta valikoimasta löydät esimerkiksi ajanottokelloja, joihin voi taatusti luottaa. Festinan kelloja käytetään nimittäin Ranskan ympäriajossa Tour de Francessa virallisena ajanmittaajana. Yrityksellä on myös oma suuren suosion saavuttanut Tour de France -kellomallisto.

Rannekello on upea asuste

Matkapuhelimien yleistyessä rannekellot katosivat katukuvasta lähes kokonaan. Aikaisemmin kello löytyi jokaisen ranteesta, ja se olikin paitsi kätevä tapa pysyä selvillä ajankulusta, myös mitä upein asuste. Viime vuosina rannekellot ovat kuitenkin palanneet ainakin trenditietoisimpien ranteisiin. Lisäksi rannekello on ehdoton osa ammattimaista ja tyylikästä lookia. Nykyään rannekelloa voikin pitää olennaisena osana professionaalista ja asiallista työpukeutumista. Monelle Festinan tyylikkäät laatukellot ovat tällöin itsestään selvä valinta.

Rannekelloista on toki moneksi, ja se erinomainen osa monia eri tyylejä. Voikin olla hyvä idea omistaa erikseen oma rannekellonsa ainakin arki-, juhla- ja urheilukäyttöön. Toisaalta kellon tulisi sopia myös esimerkiksi väreiltään monenlaisiin asukokonaisuuteen, joten tarvetta useammalle kellolle syntyy helposti. Muotoilultaan ja väreiltään klassiset kellot ovat helposti yhdistettävissä eri asuihin, mutta toisaalta Festinalta löytyy monia ihanan värisiä kelloja, jotka erottuvat ja toimivat hienoina asukokonaisuuden väriläiskinä.

Värin ja muotoilun lisäksi rannekelloa valitessa kannattaa miettiä myös, haluaako nahka- vai metallirannekkeen. Nahkarannekkeet ovat keveitä sekä lämpimän ja mukavan tuntuisia iholla. Niiden etuna on myös se, että ne on helppo säätää halutun pituiseksi ilman työkaluja. Metalli- ja teräsrannekkeet jakavat kellon painon tasaisemmin ja kestävät hyvin käytössä. Toisaalta ne voivat tuntua iholla hieman kovalta ja kylmältä.

Sveitsiläistä laatua

Mielenkiintoisena yksityiskohtana historiasta voi pitää sitä, että rannekellot kehitettiin 1800-luvun loppupuolella juuri naisten käyttöön ja nimenomaan korukelloiksi. Myös miehet alkoivat käyttää rannekelloja ensimmäisen maailmansodan aikaan.

Kun olet ostamassa uutta kelloa, ovat Festinan laadukkaat kellot aina takuuvarma valinta. Sveitsiläinen Festina on yksi kelloalan uranuurtajista, ja sveitsiläisiä kelloja pidetään yhä edelleen maailman huippuina. Historian aikana kellojen teknologia on kehittynyt huimasti, mutta yhä edelleen niiden tärkeänä tehtävänä on paitsi näyttää aikaa, myös olla korujen kaltaisia somisteita.

Brändin kellot, kuten myös esimerkiksi sen tyylikkäät kynät, ovat myös erinomaisia lahjaideoita – niin miehille kuin naisille. Erityisesti pyöreitä vuosia täyttäville kello on suorastaan klassikkolahja, mutta myös esimerkiksi oma kumppani arvostaa varmasti kaunista ja hyödyllistä lahjaa.