Merkki
Hinta
14
14
95
95

60 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/1
Olkalaukku - yellow Olkalaukku - light grey Reppu - grey Reppu - black Shopping bag - black Shopping bag - black Shopping bag - black Olkalaukku - white Pikkulaukku - black Vyö - white Shopping bag - black Käsilaukku - red Käsilaukku - tan Käsilaukku - neutral Käsilaukku - beige Käsilaukku - pink Olkalaukku - blue Olkalaukku - red print Shopping bag - mulri-coloured Olkalaukku - black Käsilaukku - beige light Vyö - black Olkalaukku - colour Käsilaukku - white Käsilaukku - black Käsilaukku - black PATCHWORK HARPER TOTE - Shopping bag - black Vyö - black Käsilaukku - white Shopping bag - grey Vyö - red bright Olkalaukku - light grey Pikkulaukku - beige Olkalaukku - black Reppu - pink Pikkulaukku - white

Asusteet ovat tärkeä osa asukokonaisuutta, joilla voidaan tyylikkäästi ja myös näyttävästi korostaa pukeutumistaan. Asusteet täydentävät naisen tai miehen pukeutumista miellyttävästi ja kätevällä tavalla. River Island -asusteet luovat tyyliisi pirteyttä, ja upeasta valikoimasta löytyy asusteita muotitietoisille naisille ja miehille, sillä asusteet ovat tärkeä osa trendikästä pukeutumista. Asusteet ovat ne pienet, mutta erittäin tärkeät pienikokoiset tuotteet, jotka puetaan ylle tai vaihtoehtoisesti kannetaan mukana. Naisen luultavasti yleisin ja myös tärkein River Island -asuste on käsilaukku. Ilman käsilaukkua naisen on hankala kuljettaa mukana tärkeitä, päivittäisiä tavaroitaan, kuten lompakkoa, matkapuhelinta ja ehostustarvikkeitaan. Asusteet ovat tärkeitä kuitenkin myös miehille, vaikka miehillä ei käsilaukkuja näekään, sillä miesten River Island -asusteet sisältävät vöitä ja muita käytännöllisiä tuotteita miehen kuljettaessa lompakkoaan yleensä housujen takataskussa tai päällystakin povitaskussa. Tutustu River Island -asustevalikoimaan nyt Zalandolla ja poimi omasi!

River Island -asusteet laatu- ja tyylitietoisille naisille ja miehille!

Selaa meidän upeaa River Island -asustevalikoimaa ja valitse suosikkisi muhkean valikoiman joukosta. Meiltä löytyvät ne tärkeät pienet tuotteet, jotka ovat tyylikkään ulkoasunsa lisäksi myös erittäin käytännöllisiä. River Island on suunnitellut nuorekkaan ja näyttävän kokoelman naisten ja miesten asusteita, jonka valikoimasta löydät muun muassa erilaisia käsi– ja olkalaukkuja, reppuja, vöitä, hattuja, pipoja, huiveja, aurinkolaseja, sekä kaulakoruja. River Island -asusteissa on käytetty muun muassa nahkaa, tekstiiliä, polyakryyliä, sekä synteettisiä materiaaleja. Zalando tarjoaa nyt mittavan valikoiman trendikästä brittimuotia River Islandin tyyliin, joten älä jätä väliin upeaa tilaisuutta hankkia tyylikäs ja näyttävä River Island -asuste, jolla täydentää muuta pukeutumistasi. Brändi on suunnitellut monipuolisen asustevalikoiman sekä naisille että miehille, joten selaa Zalandon valikoimaa ja hanki omasi jo tänään. Yhdistele asusteita erilaisten asukokonaisuuksien kanssa ja nauti korkealaatuisesta muodista, jonka tarjoaa sinulle tietenkin Zalando.