49 tuotetta

Naisten käsilaukkuun kuuluu tiettyjä must have -hankintoja, jotka paitsi helpottavat elämää myös tuovat kauneutta arkeen. Tällaisten tavaroiden joukkoon kuuluvat luksusmerkkien valmistamat sirot avainkotelot, jotka ovat näyttävyyden ohella myös käytännöllinen lisä mukanasi kulkevien arkitavaroiden joukossa. Kaunis avaimenperä puolestaan tuo muodikkuuden myös avainnippuusi.

Naisten avainkotelot ovat pieniä asusteita, mutta niillä voi tehdä suuren vaikutuksen. Miten olisi esimerkiksi ylellinen turkispallo, joka saisi roikkua hienostuneesti käsilaukkusi vetoketjusta tuoden luksusta tyyliisi. Avainkoteloilla ja avaimenperillä saat myös täydennettyä yhtenäistä tyyliäsi, mätsäämällä ne muihin suosikkisuunnittelijasi merkkiasusteisiin, kuten käsilaukkuusi tai kaulalle kiedottuun huiviisi. Pienikin on kaunista, sen nämä naisten avainkotelot ja avaimenperät totisesti todistavat!

Naisten avainkotelot ja avaimenperät ovat vastustamattoman helppo asuste

Pienikokoinen avainkotelo paitsi helpottaa avainten löytymistä käsilaukun pohjalta, se myös suojaa rakkaan käsilaukkusi sisustaa avainten teräviltä kulmilta ja niistä irtoavalta lialta. Voit valita uuden avainkotelosi oman suosikkimerkkisi valmistamana tai tutustua vaikkapa uuden nousevan suunnittelijanimen luomuksiin ja taitavaan kädenjälkeen. Värivaihtoehtojen joukosta löydät varmasti oman lempivärisi tai voit kokeilla jotain uutta, esimerkiksi räväkämpääkin kirkasta sävyä, joka taatusti loistaa avaintesi rinnalla ja luo vaikuttavan efektin missä tahansa tyylissä.

Näyttävä avaimenperä toimii upeana katseenvangitsijana; käsissäsi roikkuvan avainnipun joukosta loistava, huippusuunnittelijoiden luoma avaimenperä varastaa katseet samalla tavalla kuin upea ranneketju tai kaulakoru. Muodin mukaisesti voit valita avainnippuusi huomattavan suurikokoisen avaimenperän, joka on loistava asuste eikä taatusti jää huomaamatta! Pieneen avainkoteloon sujautat myös tarvittaessa kolikot tai korvikset, sormukset ja pinnit treenien ajaksi. Naisten avainkotelot ja avaimenperät ovat niin ihastuttavia ja käytännöllisiä, että niitä kannattaa hankkia kerralla vaikka useampikin!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista