Hienostuneen klassikkomerkki Azzaron kengät ovat silkkaa luksusta! Glamouria huokuva merkki perustettiin 60-luvun Pariisissa, ja se on siitä asti ollut yksi Pariisin muotipiirien lempilapsista. Muotitalon luomuksiin kuuluu kenkien lisäksi miesten ja naisten hurmaavia vaatteita, ja Azzaro tunnetaan myös klassisena hajuvesien valmistajana.

Azzaron miesten jalkinevalikoimassa yhdistyy klassinen muotoilu, korkea laatu ja huoliteltu ulkonäkö. Azzaron designerit seuraavat tarkasti ajankohtaista kenkämuotia ja luovat sen pohjalta ajattomia malleja. Merkin kenkämallistosta on helppo poimia huipputyylikkäät juhlakengät ja klassiset kävelykengät, mutta siitä löytyy myös täydellisiä elementtejä miesten trendikkääseen urbaaniin tyyliin.

Azzaron kengät ovat laadun ja tyylin juhlaa

Klassisimmillaan Azzaro on miesten kävely- ja juhlakenkien valmistajana. Niiden salaisuus on selkeä ja tyylikäs muotoilu. Pääosassa ovat erinomaiset materiaalit sekä täydellinen viimeistely. Valinta osuu siis taatusti oikeaan, jos etsit laadukkaita ja hienostuneita kenkiä puvun kanssa käytettäväksi. Azzarot huokuvat arvostusta kengänvalmistuksen jaloimpia perinteitä kohtaan!

Huoliteltuun urbaaniin pukeutumiseen sopivat puolestaan Azzaron sporttiset kengät. Merkin tennarivalikoima muodostuu hillityistä malleista, joiden värimaailma on harkittu ja muotoilu klassinen. Viimeistellyt tennarit sopivat loistavasti harmoniseen kokonaisuuteen, joka koostetaan esimerkiksi chinoista ja tyylikkäästä vapaa-ajan kauluspaidasta. Kokonaisuuden viimeistelyyn sopivat saman merkin muodikkaat laukut!

Trendikkääseen urbaaniin ilmeeseen istuvat puolestaan täydellisesti klassikkomerkin virtaviivaisesti muotoillut nilkkurit. Niiden seuraksi sopii esimerkiksi kapeista farkuista, hyvin istuvasta kauluspaidasta ja nahkatakista luotu asennetta ja tyyliä huokuva kokonaisuus. Chinojen ja lyhythihaisen, hauskasti kuvioidun kauluspaidan yhdistelmän viimeistelevät puolestaan loistavasti muodikkaat, klassisesti muotoillut loaferit.

Yhdistät helposti