Suodatin

Balconette-rintaliivit

176 tuotetta

Olisiko tässä uudet luottoliivisi? Balconette-rintaliivit imartelevat useimpien naisten povea niiden rintoja kohottavan efektin ansiosta. Erityisesti balconette-rintaliivit sopivat pienipovisille naisille sekä naisille, joiden rinnat ovat sivuille painottuneet ja melko kaukana toisistaan. Balconette-malli piilottaa rintojen väliin jäävää rakoa ja tuo rintoihin kaunista pyöreyttä. Olemme kaikki yksilöllisiä ja oikeilla liiveillä voi korostaa juuri niitä omia parhaita puoliaan. Siksi laadukkaiden ja oikeanmallisten sekä -kokoisten rintaliivien merkitystä ei voi korostaa liikaa!

Balconette-rintaliivit muotoilevat ja kohottavat juuri oikeasta kohdasta!

Liian monet naiset käyttävät vanhoja ja löystyneitä rintaliivejä, jotka eivät enää anna riittävää tukea povelle. Onkin hyvä aina säännöllisin väliajoin päivittää rintaliivikokoelmaansa. Tarpeeksi napakka ympärysmitta ja oikea kuppikoko ovat tärkeitä tekijöitä liivejä ostaessa. Yleisimpiä virheitä onkin yllättäen liian suuri ympärysmitta. Oikea ympärysmitta on tiukka mutta ei puristava. Liivin alareunan alle pitää mahtua kaksi sormea. Koon lisäksi liivien valinnassa otetaan huomioon käyttötarkoitus. Jokaisella itsestään huolehtivalla naisella tulisikin olla useampi liivi, niin arkeen kuin juhlaankin. Asun väri ja leikkaus määrittelevät, millaiset balconette-rintaliivit sen alle valikoituvat. Vaalean juhlamekon kanssa kannattaa tietysti valita nuden- tai valkoisensävyiset rintaliivit. Olkapäät ja dekolteen paljastavan yläosan kanssa tulee valita mahdollisimman huomaamattomat liivit – siis olkaimettomat sellaiset. Monissa balconette-rintaliiveissä on irrotettavat olkaimet. Tukevat ja hyvin istuvat balconette-liivit pysyvät napakasti paikoillaan ja sopivat siksi erinomaisesti juhlapukeutumiseen.

Balconette-rintaliivit ovat ykkösvalinta juhlamekon pariksi!

Hyvin istuvat ja tukevat liivit ovat enemmän kuin pelkkä alusvaate. Ne vaikuttavat kantajansa koko olemukseen ja saavat olon naiselliseksi sekä itsevarmaksi. Balconette-rintaliivit ovat se perusta, jolle koko paketti rakennetaan. Ne saavat pienenkin poven näyttämään sievältä ja pyöreältä, tehden dekolteesta hetkessä kauniin näköisen. Nämä liivit ovat erinomainen valinta naiselle, joka tuntee parhaat puolensa ja haluaa niitä korostaa.

Yhdistät helposti

Tyylikkäät ja naiselliset balconette-rintaliivit

Hyvin istuvat rintaliivit ovat enemmän kuin pelkkä vaatekappale. Oikeanlaisen liivimallin valinta vaikuttaa käyttäjänsä koko ulkoiseen olemukseen ja antaa pohjan tämän pukeutumiselle korostamalla, peittämällä ja tukemalla juuri oikeasta kohdasta. Balconette-rintaliivit muotoilevat rintoja ja kohottavat niitä alapuolelta. Ne saavat pienenkin poven näyttämään sievältä ja pyöreältä. Balconette-rintaliivit ovat erittäin naiselliset ja tekevät dekolteesta kauniin näköisen. Balconette tarkoittaa pikku parveketta, ja tämä kuvaakin liivimallia osuvasti. Balconette-rintaliivien kupit ovat noin neljänneksen matalammat kuin tavallisissa liiveissä, mikä antaa niille aivan oman ilmeensä. Balconettien kupit ovat usein topatut. Niissä voi olla myös mukana pienet irralliset push-up-tyynyt, joilla käyttäjä voi itse säädellä kuinka paljon rintoja korostetaan. Balconette-rintaliiveissä olkaimet on asetettu niin, että ne jäävät näkymättömiin hieman avarakaulaisemmankin tai hihattoman puseron alle. Useimmissa balconeteissa olkaimet ovat irrotettavissa. Tukevat ja hyvin istuvat liivit pysyvät napakasti paikoillaan ja sopivat näin hyvin myös olkaimettomien mekkojen ja toppien alle. Ne ovat erinomainen valinta naiselle, joka haluaa korostaa parhaita puoliaan ja tuntea itsensä myös seksikkääksi.

Balconette-rintaliivit korostavat poveasi

Jokainen nainen tietää, kuinka tärkeää on löytää asukokonaisuuteen ja tilaisuuteen sopivat rintaliivit. Hyvin istuvat ja povelle tukea antavat balconette-rintaliivit tekevät olon varmaksi, ja päivän kiireissä voi keskittyä olennaisiin asioihin, kun ei tarvitse tuskailla kauluksen alta pilkottavia olkaimia tai rumasti laskeutuvaa puseron etumusta. Balconette-rintaliivit ovat juuri oikea valinta sinulle, joka haluat näyttää hyvältä etkä pelkää korostaa naisellisuuttasi. Zalandon verkkokauppassa on nyt esillä uskomattoman laaja valikoima upeita balconette-rintaliivejä, joihin voit tutustua rauhassa kotisohvallasi. Valitsetko perinteiset, hillityn väriset balconette-rintaliivit tai haluatko kokeilla, miltä tuntuisi pukeutua rohkeampiin sävyihin, vaikka punaiseen? Zalandosta löytyy balconette-rintaliivejä niin raikkaan tyttömäisestä tyylistä pitäville kuin seksikkään kohtalokasta mallia hakeville. Tyylikäs kotelomekkokin saa uutta ryhtiä, kun puet hyvin istuvat balconette-rintaliivit sen alle. Voit tilata meiltä balconette-rintaliivejä kaarituellisina tai ilman kaaritukea. Osa balconette-liiveistämme ovat todella peittävät mutta vastaavasti joukossa on myös unelmankevyitä läpikuultavia malleja. Valinnan varaa on paksusti pehmustetuista vähemmän topattuihin rintaliiveihin. Kauniisti rintoja muotoilevia balconette-liivejä voit käyttää monien erilaisten asujen kanssa irrotettavien tai vaihdettavien olkainten ansiosta, valitse siis kerralla useammat balconetit tulevia tilaisuuksia varten. Tilaa balconette-rintaliivit Zalandolta, korosta rohkeasti poveasi ja anna toisten ihailla upeaa dekolteetasi.