Miehet
Lapset

Mallisto / Band of Gypsies

Koko
Merkki
Hinta
1 tuotetta
Lajittelu :

Liehuvia lahkeita, koristeellisia kukkakuvioita ja lämpiminä hehkuvia värejä. Boheemia vintage-tunnelmaa, feminiinistä leikkisyyttä ja kaihoisan lempeitä akustisen kitaran säveliä. Sekä tietenkin rauhaa ja rakkautta. Tervetuloa matkalle 60-luvun kukkaiskesien tunnelmaan amerikkalaisen vaatemerkki Band of Gypsiesin tahdittamana!

Band of Gypsies on Los Angelesista lähtöisin oleva naistenmuodin valmistaja, jonka mallistot pursuavat Kalifornian hippivuosien värikästä tunnelmaa. Band of Gypsies ammentaa inspiraationsa mustalaismusiikin tunteiden palosta ja 1960-luvun rock and rollin ja folk-musiikin sävelistä, esimerkiksi Janice Joplinin ja Joni Mitchellin tuotannosta. Sen feminiinisistä vaatteista voi löytää runsaasti vaikutteita 60- ja 70-lukujen muodista, mutta mukana on myös raikkaan modernia nykypäivän särmää. Band of Gypsies yhdistää leveät lahkeet, koristeelliset ornamentit ja itämaiset sävyt nykymuodin muotokieleen, keveisiin materiaaleihin ja ilmavuuteen.

Band of Gypsies soittaa tämän päivän muotiin rakkauden kesien säveliä

Juhlatyyli Band of Gypsiesin tapaan tarkoittaa tietenkin juhlavana liehuvaa kukkamekkoa tai kauniin yksinkertaisina hulmuavia puuvillahelmoja. Voit tuoda juhla-asuun modernia ilmettä yhdistämällä esimerkiksi 60-luvun tunnelmaa henkivän minimekon näyttäviin kiilakorko- tai platoo-kenkiin ja lämpimän sävyisiin, näyttäviin ruusukultaisiin koruihin. Maksimekon pitkien helmojen pariksi sopivat esimerkiksi sirot, korkeakorkoiset avokkaat tai kevyet ballerinat.

Helppo tapa tuoda näyttävää hippitunnelmaa arkiasuun on yhdistää rento ja värikäs tunika farkkuihin tai legginseihin. Astetta hienostuneempaa ilmettä luot esimerkiksi valkoisen pitsisomisteisen paidan ja sammareiden yhdistelmällä. Täydelliseen kesäasuun tarvitaan vain rento puuvillamekko, sandaalit ja hurmaava lierihattu.

Lumoudu kukkaketojen väriloistosta, folk-musiikin sävelistä ja vapauden hurmasta – anna Band of Gypsiesin johdattaa sinut ikuisen intiaanikesän tunnelmaan!

Yhdistele ja sekoita